Бункер Путіна: Що відомо про підземне місто в горах на Алтаї, яке може вмістити 100 тис. осіб у випадку ядерної війни

Російський історик та політичний аналітик Валерій Соловей розкрив деякі нібито відомі йому деталі про бункер президента-диктатора РФ Володимира Путіна, де він міг би заховатися в разі ядерної атаки. Йдеться про величезну підземну споруду в горах на Алтаї, котра може вмістити близько 100 тисяч осіб, передають Патріоти України

Слова росіянина передали журналісти Marca. Повідомляється, що тиран може вже давно там переховуватися, зрідка виїжджаючи на офіційні зустрічі.

На думку політичного аналітика, бункер Путіна розташований глибоко під землею у Західному Сибірі, недалеко від кордонів Росії з Монголією, Китаєм і Казахстаном. Це ледь не одна з найвіддаленіших точок РФ. Щоб долетіти туди з Москви, знадобиться майже шість годин, адже відстань від столиці РФ до бункера – 4000 км. Дістатися на авто буде дуже важко.

Валерій Соловей вважає, що бункер є високотехнологічним місцем, котре близько 10 років тому побудувала компанія "Газпром".

Поговорюють, що на території об’єкта побудована високовольтна підстанція, якої достатньо для живлення невеликого міста.В бункері нібито можуть поміститися до 100 тисяч людей, утім ніхто достеменно не знає, хто, крім сім'ї Путіна та його союзників, може розраховувати на місце під землею.

Утім, про секретне сховище диктатора розмови велися задовго до початку повномасштабної війни в Україні. Наскільки реальне описане місце і з якою метою було створене, – невідомо.

"Як тільки ви починаєте...": Київ має нестандартно реагувати на тактику Путіна, - швейцарський експерт

субота, 20 квітень 2024, 7:38

Відео з фронту свідчать про те, про що вже давно говорять військові експерти, Росія має проблеми з постачанням достатньої кількості матеріалів для війни в Україні, передають Патріоти України. На кадрах видно, як російські військові пересуваються прифро...

Ситуація патова для всіх? Росіяни посилюють мобілізацію для наступу, але їм це може не допомогти, - ISW

субота, 20 квітень 2024, 7:30

Російські війська посилюють криптомобілізацію напередодні очікуваної наступальної операції влітку 2024 року. Однак їм буде складно швидко створити ефективні резерви на оперативному і стратегічному рівнях через великі втрати на фронті в Україні та у вип...