Бункер Путіна виявився бутафорією: Експерт розповів, хто і як може ліквідувати диктатора РФ

Бункер диктатора РФ Володимира Путіна, який був збудований ще за радянських часів, має приблизно 300-400 метрів. Натомість США мають озброєння, які можуть знищувати бункерні споруди глибиною до 2 тисяч метрів. Про це сказав політтехнолог Тарас Загородній в ефірі телеканалу FREEДОМ, передають Патріоти України.

Він нагадав, що пів року тому, коли РФ активно ядерно шантажувала світ, США неформальними каналами попередили, що будь-які спроби удару по НАТО або по інших об’єктах, насамперед на території Альянсу, матимуть наслідки. Загородній вважає, що імовірність удару по Кремлю є не жартом.

"Я думаю, що це не жарт. Попередження, що буде завдано удару безпосередньо по Кремлю і безпосередньо обезголовлений Путін було пів року тому, коли постало питання про ядерний шантаж. Тоді американці неформальними каналами попередили, що будь-які спроби удару по НАТО або по інших об’єктах, насамперед на території НАТО, матимуть наслідки. А це удар був психологічний, тому що Путін сподівався, що він там відсидиться в бункері й що все в нього буде добре, і він цим блефуватиме. А тут вони знайшли його слабку річ — Путін таки не хоче вмирати, і це дало свій ефект”, — висловився Загородній.

Крім того, говорячи про вибухи в тимчасово окупованому Росією Севастополю та військових аеродромах РФ, політтехнолог зауважив, що російська армія виявилася беззахисною в контексті ППО. Як виявилося, її практично немає між Ростовом і Москвою. На його думку, у разі ядерної війни Росія також зазнає приниження.

Запустили сайт "Голос Європи": У Польщі викрили проросійську мережу з дискредитації ЄС та України

четвер, 28 березень 2024, 14:00

Співробітники Агентства внутрішньої безпеки Польщі (ABW) заявили, що викрили проросійську мережу, яка займалась організацією проросійських ініціатив та медіакампаній у країнах ЄС проти держав та органів Євросоюзу та проти України. Про це агентство заяв...

Прямо у їхній "хатинці": Сирський показав, як ЗСУ знищили окупантів (відео)

четвер, 28 березень 2024, 13:41

Головнокомандувач ЗСУ Олександр Сирський показав нові моменти бойової роботи української армії: у центрі уваги епізод, як наші бійці епічно знищили росіян "у хатинці". Відповідний ролик генерал опублікував у своїх соціальних мережах, передають Патріоти...