Бунт на каналі Коломойського: Телеведуча ТСН після скандального випуску "Права на владу" публічно висловила підтримку Порошенку

Юлія Бориско зазначила, що тепер готова впевнено проголосувати на виборах за чинного президента.
Юлія Бориско. Фото: скріншот з відео.

Ведуча нічного випуску ТСН (телеканал 1+1) Юлія Бориско відкрито висловилась на підтримку Петра Порошенка. До цього її спонукав вчорашній ефір ток-шоу «Право на владу», на якому був присутній президент, а його суперник на виборах Володимир Зеленський долучився по телефону, повідомляють Патріоти України.

«І якщо до вчора мене пригнічувало, що голосуватиму за ПП (Петра Порошенка – Прим.) вимушено і не за покликом серця, то пригнічення більше немає. Вернулась давно забута повага до сильної сторони президента, особливо на контрасті з телефонним співрозмовником. А з повагою до сильної особистості вже значно приємніше за неї голосувати», - написала ведуча телеканалу, який підтримує Володимира Зеленського.

Її пост в Facebook «лайкнули» 12 тис. читачів, має 3,5 тис. поширень та майже 800 коментарів. Свою підтримку Петру Порошенка після вчорашнього ефіру висловила також і Наталія Фібриг, кореспондент ТСН в Німеччині. Вона порівняла Зеленського з гопником, а також зізналась, що в першому турі голосувала за діючого президента.

«Фейеричний гопо-перформанс від Зеленського дозволить мені проголосувати за Порошенка із значно більш легким серцем, ніж це було в першому турі», - написала Фібриг в Facebook.

"У військових є один обов’язок": Сирський вперше прокоментував відставку Залужного

п’ятниця, 29 березень 2024, 10:30

Коментуючи своє призначення на посаду головнокомандувача Збройних сил замість Валерія Залужного, генерал-полковник Олександр Сирський зазначив, що президент Володимир Зеленський, очевидно, мав для того "вагомі причини", а обов'язок військових - виконув...

"Нам сказали, що назад нас можуть не забрати": Боєць 3-ї штурмової розповів про польоти до оточеного Маріуполя та секретну операцію: "Апокаліпсис"

п’ятниця, 29 березень 2024, 10:26

Боєць 3 штурмової бригади "Барсік" розповів про польоти до оточеного Маріуполя. Він зазначив, що тоді командири шукали добровольців, щоб здійснити цю місію. Про це він розповів в інтерв'ю ТСН.ua, передають Патріоти України. "Барсік" зазначив, що було б...