Бунт підприємців: Разумков назвав ФОПів, які протестують проти дій Ради та уряду, знаряддям великого бізнесу

Дмитро Разумков заявив, що основне завдання ухвалених законопроєктів - вивести з тіні великий бізнес.

Дмитро Разумков. Фото: 24 канал.

Ухвалені парламентом законопроєкти №№ 1053-1 і 1073 покликані вивести великий бізнес із тіні і ніяк не позначаться на роботі приватних підприємців. Про це повідомив в інтерв'ю спікер ВР Дмитро Разумков, передають Патріоти України.

"Те, що лякають, що бабусі стоятимуть із касовим апаратом - не відповідає дійсності. На першу групу касові апарати не поширюються. На "7-му кілометрі"(оптовий ринок під Одесою. - Ред.) у тих, хто належить до першої групи, - проблем не буде, у тих, хто належить до другої групи, - там за рахунок підйому цих лімітів усе нормально функціонуватиме. Підняли бар'єр у 2,5 мільйона, був мільйон, знизяться штрафи і багато інших речей. Якщо ми говоримо - почали з ФОПів, то ФОПам ми зробили краще", - сказав він.

Водночас, Разумков зауважив, що основне завдання ухвалених законопроєктів - вивести з тіні великий бізнес, який часто прикривається ФОПами. "А ми ж усі бачимо, як працюють ресторани, як працюють великі фірми, які здійснюють реалізацію побутової техніки, - все записано на ФОПів. Це механізм не платити податки. Несплата податків - це мінус пенсії, мінус зарплати вчителям... Якщо ми говоримо - почали з бізнесу, який, вдаючи ФОПів, не платить податки, то, по-моєму, це логічно. І ми у виборчій кампанії говорили, що в жодному разі не можна прибирати самозайняте населення", - пояснив Разумков.

Відпрацювали точно: Нацгвардія знищила російську станцію РЕБ на Запорізькому напрямку

п’ятниця, 19 квітень 2024, 16:27

Бійці Національної гвардії знищили російську станцію радіоелектронної боротьби на Запорізькому напрямку, передають Патріоти України. "На Запорізькому напрямку в результаті вогневого ураження російські загарбники втратили чергову станцію радіоелектронн...

Дуже бояться: Росіяни почали встановлювати протидронові сітки навколо своїх НПЗ

п’ятниця, 19 квітень 2024, 15:56

Російська нафтовидобувна компанія "Башнефть" встановила сітки проти безпілотників, щоб захистити ключові об'єкти на своїх НПЗ від можливого нападу з боку України. Про це заявив глава республіки Башкортостан (РФ), пише Reuters, передають Патріоти Украї...