Бунт проти "зеленого більшовизму", як це було: Натовп підприємців руху "SaveФОП" штурмував Верховну Раду. Силовики били мітінгарів та застосували сльозогінний газ (відео)

Під парламентом, за різними оцінками сьогодні зібралося від 10 до 20 тисяч мітінгарів

Учасники акції руху "SaveФОП" зламали паркан біля будівлі Верховної Ради і намагаються штурмувати будівлю парламенту. Зранку кілька сотень правоохоронців стримувало близько двох тисяч мітингувальників. Потім обидві сторони підсилили свою присутність, зазначають Патріоти України.

Між учасниками акції та правоохоронцями відбувається штовханина. Журналіст Ян Доброносов відзняв, як правоохоронці досить жорстко відштовхнули мітингувальника.

Представників ЗМІ та народних депутатів не випускали з будівлі Верховної Ради. Учасники акції руху "SaveФОП" запалювали фаєри та димові шашки. Як повідомляє "Укрінформ", одну димову шашку кинули в біг поліцейських.

Поліція застосувала проти мітингарів сльозогінний газ, натомість деякі протестувальники, за словами журналістів, бризкали газовими балончиками в поліцейських. Деяких протестувальників затримали поліцейські.

Після 17:05 сутички мітингувальників із поліцейськими припинилися. Зі сцени організатори заходу заявили про наміри продовжити акцію в середу 26 січня о 9:00.

Прем'єр-міністр Греції відповів, чи передаватиме його країна системи ППО для України

четвер, 25 квітень 2024, 23:06

Греція не передаватиме Україні системи протиповітряної оборони Patriot та С-300, незважаючи на тиск з боку ЄС і союзників по НАТО, які просили надати ці системи Києву. Про це заявив прем'єр-міністр Греції Кіріакос Міцотакіс, повідомляють Патріоти Украї...

Пентагон оголосив про новий пакет військової допомоги для України: Що туди входить

четвер, 25 квітень 2024, 21:54

Міністерство оборони США оголосило про новий пакет військової допомоги Україні орієнтовною вартістю $1 мільярд, який має терміново задовольнити критичні потреби України в сфері безпеки та оборони. Оголошення оприлюднили одразу про підписання президенто...