"Бунт Пригожина - тренінг": Подоляк розповів, що має статися на фронті, щоб РФ потонула в громадянській війні

Заколот ватажка ПВК "Вагнер" Євгена Пригожина став початком запущених у РФ незворотних процесів, які призведуть до громадянської війни. Умовою для нового, тільки цього разу - успішного, бунту є стратегічна поразка окупантів на фронті. Про це радник глави Офісу президента Михайло Подоляк сказав в інтерв'ю "Ходорковський LIVE", передають Патріоти України.

"Є ще відтерміновані наслідки. Дивіться, внутрішній конфлікт серед генералітету безсумнівно є. Шойгу, користуючись моментом, що він дуже близький до слабкого президента і він його любить, тобто він зараз його фаворит, намагається розібратися з тими генералами, які мають якийсь військовий досвід, але не лояльні до самого Шойгу. Це відмінна історія. Деморалізація армії очевидна, "Вагнер" їх там публічно принижує. ... Позитивні результати будуть накопичуватися. У накопичувальному сценарії це дуже добре виглядає. Невдалий переворот Пригожина – це фальстарт ось для того, щоб ці процеси... Вони вже безсумнівно будуть в Росії, це очевидно", – сказав Подоляк.

Радник глави ОПУ оцінює бунт Пригожина як своєрідний тренінг – "російському суспільству показали, як далі будуть розвиватися події". "Щоб це було не фальстартом, необхідно 2-3-4 тактичних істотних поразки Росії по лінії фронту. І тоді в Росії ось цей процес буде набувати вже розмашисту, більш масштабну форму. Безсумнівно, Росія пройде через громадянську війну як концепцію", – упевнений він.

Зеленський разом з дружиною відвідав Охматдит. Медзаклад продовжує рятувати дітей

субота, 27 липень 2024, 19:30

Президент Володимир Зеленський разом із першою леді Оленою Зеленською в День медичного працівника відвідали лікарню Охматдит у Києві, яка зазнала російської атаки 8 липня. Про це глава держави повідомив у Telegram в суботу, 27 липня, передають Патріоти...

Посол України розповіла, коли американські F-16 передаватимуть ЗСУ

субота, 27 липень 2024, 18:45

Українські військові мають можливість використовувати винищувачі F-16 на полі бою вже до кінця 2024 року. Про це повідомила посол України в США Оксана Маркарова в ефірі телемарафону, передають Патріоти України. «2024 рік – це рік, в якому ця спроможніс...