"Бунт" військ Вірменії в Карабасі: Окремі загони відмовилися йти і готуються дати відсіч "миротворцям" РФ

Представник "Дашнакцутюн" підкреслив, що їх загони готові до виконання бойових завдань, в тому числі протистояти миротворцям Росії.

Дашнаки виступили проти угоди про перемир'я в Карабасі, підписане Вірменією після військової поразки. Вони відмовляються залишати позиції. Інформацію підтвердив журналістам представник найстарішої партії Вірменії АРФ "Дашнакцутюн" Гегам Манукян, передають Патріоти України.

Він назвав "кабальним" договір, який Вірменія підписала з Азербайджаном щодо Карабаху. Солдати-дашнаки не мають наміру виконувати пункт про вихід з території невизнаної "Нагірно-Карабахської республіки" і залишаються на своїх позиціях.

Представник "Дашнакцутюн" підкреслив, що їх загони готові до виконання бойових завдань, в тому числі протистояти миротворцям Росії. Варто зазначити, що Вірменія пішла на підписання угоди про перемир'я в ніч на 10 листопада, коли Азербайджан узяв місто Шуші. Єреван опинився на порозі повної втрати Карабаху і погодився на невигідні умови. Згідно з домовленістю він втрачає велику частину територій і погоджується на повне виведення військ з Карабаху. Безпеку там будуть забезпечувати російські миротворці, яких терміново перекидають в зону конфлікту.

У Путіна особливий план: Армія РФ може почати великий наступ на Україну під час саміту НАТО, - Atlantic Council

середа, 24 квітень 2024, 17:50

Росія розпочала свою третю велику хвилю мобілізації в очікуванні майбутньої весняно-літньої кампанії. Президент Росії Володимир Путін 31 березня підписав указ про початок чергового призову на строкову військову службу, встановивши плановий показник до ...

"Камыш горит" - нарешті долетіло": У Маріупольському районі завдано удару по скупченню офіцерів РФ

середа, 24 квітень 2024, 17:30

У Маріупольському районі прилетіло по скупченю російських офіцерів, є двох- та трьохсоті. Про це повідомляє радник мера Маріуполя Петро Андрющенко, передають Патріоти України. За його слова, влучання сталося у ніч проти 24 квітня у с. Бабах-Тарама. ...