"Бургер потрібний, а McDonald's ні?": "Патріотична" росіянка осоромилася відповіддю журналістці (відео)

Росіянка осоромилася, спілкуючись в одному із закладів харчування з журналісткою. Жінка заявила, що Росії не потрібен McDonald's, але водночас купила американський бургер.

Відео, зняте незалежними журналістами в РФ, розійшлося у соцмережах. Явна Z-росіянка заявила, що потрібна "барвиста форма", на що співрозмовниця відповіла, що така була у закладах швидкого харчування McDonald's, які закрилися в країні з початком повномасштабної війни Росії в Україні (щоб подивитися відео, доскрольте до кінця новини).

"Ми – Росія! Не потрібен нам McDonald's, нам потрібна російська форма", – заявила псевдопатріотка з американським бургером у руках. На запитання про нього жінка не знайшла що відповісти, окрім як: "Дівчино, ви не заблукали?"

"Ворог не припиняє спроб": У ДПСУ повідомили, де фіксують найбільше російських ДРГ

субота, 27 квітень 2024, 3:25

Наразі найбільша кількість спроб прориву російських диверсійно-розвідувальних груп фіксують у Сумській області. Днями прикордонники знову зафіксували таку спробу. Про це повідомив речник Держприкордонслужби Андрій Демченко в ефірі телеканалу "Еспресо",...

Після довгої паузи Росія вивела ракетоносії в Чорне море

п’ятниця, 26 квітень 2024, 23:29

Російські війська вивели на бойове чергування у Чорне море два підводні ракетоносії із вісьмома ракетами Калібр. Про це повідомила пресслужба Сил оборони півдня в п'ятницю, 26 квітня. "Після доволі довгої паузи ворог вивів на бойове чергування в Чорне ...