"Буряти з ними сидять, скрізь пиятика": Матір "мобіка" поскаржилася на умови, в яких тримають сина

Російське командування не готує своїх "частково мобілізованих" до реальних бойових дій. Непоодинокі випадки, коли новобранці п'ють і б'ються між собою. Про це свідчить нове телефонне перехоплення, яке в розпорядження OBOZREVATEL надало хакерське угруповання "Фронтові розмови окупантів", передають Патріоти України.

Про реалії "СВО" розповіла матір 20-річного "мобіка", який працював учителем фізкультури. Жінку бісить, що її син сидить десь під Санкт-Петербургом і потроху спивається разом із мобілізованими бурятами. Де таке бачено, щоби просто сиділи. Або відправляйте додому або відправляйте на фронт. А от якого біса її синові йти на війну проти України, бабцю не цікавить – можливо, вона сподівається, що їй привезуть "трофейну" пральну машинку. Хоча з таким рівнем підготовки, швидше за все, сам "мобік" приїде в пакеті, ймовірно частинами.

"Ну в їхній частині вже пиятика та бійки пішли. Он Лерці братан теж дзвонив, казав – задовбало все, сидять, у мужиків пішли п'янки, пішли бійки. А ти що думаєш – вони сидять там, нічого нікуди там. Це Леркін каже, а наш ще раніше пішов. Його взяли ще 10 числа. А що, хлопець працював у школі фізруком, то навіщо було брати? От і каже, що все теж задовбало", – сказала росіянка.

Із цієї розмови стає відомо, що її син до роботи у школі служив в армії. Наразі він розповідає матері, що в них "усе начебто є, але їх нікуди не відправляють". "Буряти з ними сидять, скрізь там пиятика. Вже і буряти не знають, що робити. Нікому не потрібні. Полежали, відпочили – й додому, може, відправлять...", – заявила мешканка РФ.

Джерело: Обозреватель

На Росії посадили на 10 років бурята, який "планував вступити в легіон Свобода Росії" (відео)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 5:58

Astra зазначає, що 26-річного чоловіка затримали в Кемерівський області, коли той "їхав у бік українського кордону". Другий Східний окружний військовий суд в Росії засудив 26-річного жителя Бурятії до 10 років колонії та штрафу 500 тисяч рублів. Чолові...

"Головна помилка Зеленського, те що він залишив демократію", - "слуга народу" Богуцька вимагає закрити українцям рота

п’ятниця, 26 квітень 2024, 2:35

"Знаєте, про що я насправді шкодую? Про те, що з прийняттям Воєнного стану не було введено воєнну цензуру. Володимир Зеленський (чи справді, чи з подачі європейських партнерів) залишив демократію під час війни. Це була помилка!!!" - написала Богуцька. ...