Бурунді, Уганда та інші: Шойгу похвалився дружніми для РФ державами і став посміховиськом (відео)

Міністра оборони Росії Сергія Шойгу підняли на сміх після його промови про дружні для РФ країни. До списку потрапили Бурунді, Гвінейська Республіка, Камерун, Малі, Судан, Уганда, Чад, Ефіопія та Південно-Африканська Республіка, передають Патріоти України.

Так, із відповідною заявою глава міноборони РФ виступив на форумі "Армія-2022". Російські пропагандисти опублікували відео виступу.

"У цьому залі сьогодні присутні воєначальники дружніх нам держав – Бурунді, Гвінейської Республіки, Камеруну, Малі, Судану, Уганди, Чаду, Ефіопії та Південно-Африканської Республіки. Ми цінуємо вашу підтримку і маємо намір нарощувати співпрацю за взаємовигідними проєктами", – озвучив Шойгу без особливого ентузіазму.

У мережі його промова викликала бурхливу реакцію. "Один зброд", "Еліта", "Виглядає, як компанія, з якою не дозволяла дружити мама", "А як же Антарктида, Марс, Нібіру?", "Усі наддержави", "Навіть Еритрея вийшла зі списку", "Братські народи, що тут ще додати", – посміялися у коментарях.

Генштаб ЗСУ відзвітував про втрати росіян станом на 19 березня

вівторок, 19 березень 2024, 7:53

Загальні бойові втрати противника з 24.02.22 по 19.03.24 орієнтовно склали:

Трамп не знайшов $464 000 000 на заставу у справі про шахрайство, його майну загрожує арешт. Нове банкрутство Фредовича може торпедувати президентську компанію лідера республіканців

вівторок, 19 березень 2024, 7:45

Якщо політик до кінця тижня не внесе оці півмільярда застави, прокуратура може почати арешт його майна. Експрезиденту США Дональду Трампу не вдалося знайти гроші на заставу для забезпечення судового рішення у справі про шахрайство на суму 464 мільйони...