Бути чи не бути? Експерт спрогнозував дату і місце першої зустрічі Зеленського з Путіним (відео)

Перша зустріч новообраного президента України Володимира Зеленського і президента Росії Володимира Путіна може відбутися вже у червні поточного року. Не виключено, що лідери зустрінуться в Парижі під час заходів з нагоди роковин початку Першої світової війни. Про це в ефірі ObozTV заявив керівник Центру військово-правових досліджень Олександр Мусієнко, повідомляють Патріоти України.

Він нагадав, що Зеленський готовий до переговорів із Путіним у рамках "нормандського формату". За його даними, вони можуть відбутися вже протягом наступного місяця.

"У червні 2019 року у Франції заплановані пам'ятні дні з нагоди річниці Першої світової війни. Наскільки я чув із деяких джерел, Зеленський уже отримав запрошення від Макрона приїхати в Париж. Там має бути і Меркель. І там, скоріш за все, має бути і Путін", – розповів Мусієнко.

На думку експерта, в Парижі сторони отримають можливість вийти на контакт, а Зеленський зможе вчергове підняти питання про звільнення українських полонених, які утримуються в РФ. Також Мусієнко спрогнозував, що Росія не змінить свою політику.

"Навпаки, зараз будуть тиснути ще сильніше. Вони думають, що Зеленський слабкий, у нього немає політичного досвіду, тому він може бути більш гнучким і більше піддаватися впливу. Але тут може бути і прорахунок. Вони можуть побачити і протилежне", – зазначив він.

Джерело: Обозреватель

Прем'єр-міністр Греції відповів, чи передаватиме його країна системи ППО для України

четвер, 25 квітень 2024, 23:06

Греція не передаватиме Україні системи протиповітряної оборони Patriot та С-300, незважаючи на тиск з боку ЄС і союзників по НАТО, які просили надати ці системи Києву. Про це заявив прем'єр-міністр Греції Кіріакос Міцотакіс, повідомляють Патріоти Украї...

Пентагон оголосив про новий пакет військової допомоги для України: Що туди входить

четвер, 25 квітень 2024, 21:54

Міністерство оборони США оголосило про новий пакет військової допомоги Україні орієнтовною вартістю $1 мільярд, який має терміново задовольнити критичні потреби України в сфері безпеки та оборони. Оголошення оприлюднили одразу про підписання президенто...