Бути чи не бути: Зеленський вперше відповів на чутки щодо можливої відставки міністра оборони Резнікова

Президент України Володимир Зеленський вперше прокоментував можливість відставки з посади міністра оборони Олексія Резнікова. Так, лідер держави заявив, що говорити на цю тему він буде у тому разі, коли буде підписано відповідний указ про відставку,, передають Патріоти України.

Про це президент висловився 23 серпня під час зустрічі зі ЗМІ. Чутки про можливу відставку міністра вже кілька місяців точаться у медійних та політичних колах. "Я готовий коментувати будь-які кадрові рішення в нашій державі після того, як будуть підписані мною відповідні укази", – заявив президент.

Раніше міністр оборони України Олексій Резніков розповів, що готовий піти у відставку з посади голови оборонного відомства. Проте зробити це зможе лише після перемоги у війні з Росією.

Зеленський разом з дружиною відвідав Охматдит. Медзаклад продовжує рятувати дітей

субота, 27 липень 2024, 19:30

Президент Володимир Зеленський разом із першою леді Оленою Зеленською в День медичного працівника відвідали лікарню Охматдит у Києві, яка зазнала російської атаки 8 липня. Про це глава держави повідомив у Telegram в суботу, 27 липня, передають Патріоти...

Посол України розповіла, коли американські F-16 передаватимуть ЗСУ

субота, 27 липень 2024, 18:45

Українські військові мають можливість використовувати винищувачі F-16 на полі бою вже до кінця 2024 року. Про це повідомила посол України в США Оксана Маркарова в ефірі телемарафону, передають Патріоти України. «2024 рік – це рік, в якому ця спроможніс...