Бути друзями диктатора не так вже й весело? ЄС хоче запровадити санкції проти улюблених байкерів Путіна

Європейський союз може запровадити санкції проти представників російського байкерського клубу Нічні вовки. Про це повідомляє EUobserver, передають Патріоти України.

Повідомляється, що Євросоюз обговорює сьомий пакет санкцій, у якому, зокрема, розглядається можливість внесення лідера Нічних вовків Олександра Залдостанова та його трьох спільників до чорного списку. Також під санкції може потрапити сам байкерський клуб.

Лідера байкерського клубу називають другом російського диктатора Володимира Путіна. Залдостанов активно підтримує російську державну пропаганду, заперечує право України на державність та закликає до «денацифікації».

У списку є голова європейського відділення «вовків» словак Йозеф Хамбалек. Передбачається, що Словаччина заморозить його активи, йому також заборонять поїздки до інших країн ЄС.

Загалом новий чорний список включатиме 47 осіб. Більшість із них російські воєначальники, політики чи українські колаборанти на окупованих територіях. Зокрема, санкції буде введено проти мера Москви Сергія Собяніна, акторів Сергія Безрукова та Володимира Машкова.

Перші дві термінові партії вже прибули: ЗМІ дізнались, коли в Україну надійде зброя з великого пакету допомоги США, який завдасть нищівного удару по планам Кремля на перемогу

субота, 4 травень 2024, 1:45

Йдеться про артилерію, бронетехніку, системи ППО, катери та іншу громіздку техніку та засоби з оголошених пакетів допомоги США та Європи, складні та чутливі в транспортуванні. Перші партії зброї з нового пакету допомоги США надійшли до України наприкін...

"До Великодня готувалися. Вікна мили": Безугла знову обурена роботою комітету, у соцмережі відреагували

п’ятниця, 3 травень 2024, 23:54

“За весь тиждень Комітет ВРУ з питань національної безпеки, оборони та розвідки не провів жодного засідання, жодного заходу, жодної міжнародної зустрічі, жодного спільного виїзду. Жодної активності не було. Тільки тиша і пусті коридори. Що це?” – напис...