Бути "міністеркою культури" дуже вигідно: Дочка Кадирова за рік збільшила свій дохід у 50 разів

Айшат Кадирова. Фото: РБК.

Дохід дочки глави Чечні Рамзана Кадирова – Айшат – за рік збільшився у 50 разів – з 845 тис. рублів до 44 млн рублів (понад 20 млн грн). Вона обіймає посаду міністерки культури республіки. Про це свідчить її декларація, повідомляють Патріоти України із посиланням на "Кавказ.Реалії".

Там зазначають: як дочка Кадирова змогла за 2021 рік, залишаючись на держслужбі, заробити понад 44 млн. рублів, "незрозуміло". При цьому, наголошується, дохід чоловіка Айшат, який працює її заступником, за останні два роки не змінився і склав 1,5 млн рублів (близько 683 тис. грн).

"У 2021 році у міністерки культури Чечні з'явився особняк площею понад 1 600 кв. м., а також два нежитлові приміщення, які помістилися на ділянці в шість соток. Вартість всього об'єкта нерухомості може становити понад 50 млн рублів (близько 23 млн грн)", – зазначили аналітики.

Водночас, розповідають вони, сам Кадиров раніше опублікував у соцмережах відео візиту до будинку своєї 23-річної доньки. На записі видно припаркований у дворі автомобіль Lamborghini Urus, який не згадується у декларації Айшат. "У документі вказано лише записану на чоловіка Айшат російську "Ладу 210740". За 200 тис. рублів", – уточнили у виданні.

Сам Кадиров, згідно з його декларацією за 2021 рік, став найбагатшим главою регіону в Росії. Його дохід за минулий рік перевищує сумарний заробіток десяти губернаторів, які йдуть у списку за ним.

"Українці не усвідомлюють загрозу": Нардеп-"слуга" виступив за воєнну цензуру у соцмережах

субота, 20 квітень 2024, 14:30

В Україні потрібно запроваджувати воєнну цензуру. Йдеться про обмеження додатку Телеграм та платформи Тік-Ток. Таку думку висловив народний депутат від "Слуги народу" і голова парламентського комітету з питань гуманітарної та інформаційної політики Мик...

"Не може бути такою ж, як в Ізраїлі": Макрон зробив заяву про ППО в Україні

субота, 20 квітень 2024, 14:06

Президент Франції Еммануель Макрон заявив, що в Україні неможливо побудувати систему протиповітряної оборони, яка буде подібною тій, що функціонує в Ізраїлі, і відповідатиме вимогам країни. Про це він сказав на пресконференції за підсумками саміту ЄС у...