Бути стриманими у витратах та думати про перемогу: У Кремлі розповіли росіянам, як їм святкувати Новий рік

Цьогоріч Кремль "рекомендував" місцевій владі "проявити стриманість у витратах" на святкування Нового року і згадувати "героїзм" окупантів, передають Патріоти України.

Як пише російський "РБК", жодних обмежень не передбачено хіба що під час організації дитячих ялинок, але дітей наказано зомбувати "згадкою героїзму захисників Вітчизни, можливістю від імені дитини надіслати привітання".

Святкування для дорослих повинне бути "стриманим у витратах", адже "є запит суспільства". Особливо Кремль наказав регіонам і муніципалітетам привітати з Новим роком сім'ї окупантів з дітьми, поранених у госпіталях, а також збирати листівки окупантам в Україну.

Схожі "рекомендації" стосуються й новорічних ярмарків. Їхні учасники мають збирати подарунки окупантам під гаслом "Все для перемоги".

В "ЛНР", "ДНР", Херсонській та Запорізькій областях пропонується встановити ялинки та урочисто їх відкрити. Крім того, окупантів в Україні вітатимуть агітбригади з Дідами Морозами та Снігуроньками.

Пропагандистам наказали показувати у новорічних концертах "путіністів", тому росіян розважатимуть "Город 312", Поліна Гагаріна, Олег і Родіон Газманови, Вікторія Дейнеко, Лариса Доліна, Ярослав Дронов (Shaman), співачка Зара, група "Земляне", Григорій Лепс, Денис Майданов, Олександр Маршал, Стас П'єха, Микола Расторгуєв, Олександр Ф. Скляр, Гарік Какачєєв, Юлія Чичеріна, Uma2rmaH та інші.

На центральних площах російських міст Кремль рекомендує встановити телестудії "для запису привітання учасникам війни". Держкомпаніям радять відмовитися "від масштабних дорогих свят і витратних розваг".

Очільник МЗС Кемерон оцінив ймовірність відновлення дипломатичних відносин Британії з РФ

четвер, 25 квітень 2024, 13:31

Міністр закордонних справ Британії Девід Кемерон заявив, що у відносинах між Великою Британією та Росією більше «немає шляху назад». Про це він сказав у інтерв'ю Independent, передають Патріоти України. Журналістка запитала його, чи може Британія повер...

Пекін підіграє агресору: Китай сховав у порту корабель, який доставляв зброю з КНДР до Росії, - Reuters

четвер, 25 квітень 2024, 11:30

Китай надав причал для російського вантажного судна, що знаходиться під санкціями США, причетного до постачань північнокорейської зброї до Росії, передають Патріоти України з посиланням на Reuters. Британський аналітичний центр Royal United Services I...