"Був абсолютно на своєму місці": Подоляк розповів про роль Монастирського у війні

Загиблий у Броварах очільник МВС України Денис Монастирський під час війни зміг утримати під контролем криміногенну ситуацію в державі та сформував дуже вмотивовані підрозділи і бригади. Про це радник голови Офісу президента України Михайло Подоляк заявив у ефірі "1+1" у межах телемарафону "Єдині новини", передають Патріоти України.

"На мій погляд, Денис Анатолійович був абсолютно на своєму місці. Це людина нової генерації, дуже ефективна. У нас із точки зору криміногенної ситуації і в соціальних відносинах, незважаючи на війну, все було в дуже великому порядку, тому що ефективно працювала система МВС, яку очолював пан Монастирський. Ми маємо віддати шану людям, які побудували ефективну менеджерську функцію, і вони її виконували", – розповів радник керівника ОП.

Він також повідомив, що Монастирський зміг сформувати з працівників Нацполіції та Нацгвардії дуже вмотивовані підрозділи, які захищали державу на сході та півдні. "Монастирський забезпечив під час війни – коли велика кількість переселенців, коли люди отримали багато зброї на руки, коли постійні удари по інфраструктурі, постійно дефіцит електрики – але все одно кримінальна ситуація абсолютно під контролем. Це перша функція, яку дуже ефективно виконує Міністерство внутрішніх справ. Друга функція, яку виконував безпосередньо пан Монастирський, – він формував найбільш вмотивовані підрозділи, бригади МВС із працівників Нацполу, Нацгвардії, які йшли і закривали певні наші потреби на найбільш тяжких напрямках під час вторгнення на сході, на півдні України", – розповів Подоляк.

Він додав, що війна надалі "забиратиме свої жертви", якими стануть "найкращі".

"Українці не усвідомлюють загрозу": Нардеп-"слуга" виступив за воєнну цензуру у соцмережах

субота, 20 квітень 2024, 14:30

В Україні потрібно запроваджувати воєнну цензуру. Йдеться про обмеження додатку Телеграм та платформи Тік-Ток. Таку думку висловив народний депутат від "Слуги народу" і голова парламентського комітету з питань гуманітарної та інформаційної політики Мик...

"Не може бути такою ж, як в Ізраїлі": Макрон зробив заяву про ППО в Україні

субота, 20 квітень 2024, 14:06

Президент Франції Еммануель Макрон заявив, що в Україні неможливо побудувати систему протиповітряної оборони, яка буде подібною тій, що функціонує в Ізраїлі, і відповідатиме вимогам країни. Про це він сказав на пресконференції за підсумками саміту ЄС у...