"Був другим у РФ при Путіні": Сотник назвав того, хто міг би закінчити війну і виплатити репарації Україні

У Росії є лише один політик, якого Захід був би не проти бачити в президентському кріслі країни-агресорки. Ця людина ще в 2014 році була впевнена в незаконності анексії Криму. Про це під час чату на "Главреді" заявив головний редактор каналу Sotnik-TV, журналіст, письменник і публіцист Олександр Сотник, передають Патріоти України.

Він переконаний, що саме колишній прем'єрміністр РФ Михайло Касьянов міг би повністю закінчити війну в Україні і навіть почати виплату репарацій.

"Ця людина була другою в державі при Путіні, була прем'єрміністром. Я думаю, що Михайло Касьянов цілком міг би підійти на цю роль. Тим більше, що особисто мені в інтерв'ю він говорив ще в 2014 році, що Крим – не наш. Ця людина могла б забезпечити і сплату репарацій вчасно, і тримати процес розпаду в узді, під контролем, щоб не було ядерних наслідків", - сказав Сотник.

Однак він не виключає варіанту, при якому до влади після Путіна може прийти умовний Пригожин, який не захоче закінчувати війну. "Західним країнам - і Європі, і США, і Британії – потрібно думати і готуватися до того, що буде найгірший сценарій, якщо не ядерний, то саме по розпаду. Ядерної Югославії, я думаю, ніхто не хоче", - додав експерт.

Росія не зупиниться: Зеленський назвав ГЕС, які були цілями РФ під час масованої нічної атаки

п’ятниця, 29 березень 2024, 15:58

Вночі 29 березня під час масованого удару по Україні цілями агресорки Росії були Канівська та Дністровська ГЕС. Про це президент Володимир Зеленський повідомив за підсумками Ставки, за скликання якої відповідав новий секретар РНБО Олександр Литвиненко,...

Панічно бояться ЗСУ: Росія перекинула у Крим танковий батальйон, готується до оборони, - "Атеш"

п’ятниця, 29 березень 2024, 15:44

Російські військові перекидають військову техніку, зокрема танки, у тимчасово окупований Крим для майбутньої оборони півострова Про це повідомляє партизанський рух "Атеш", передають Патріоти України. "Так за нашою інформацією до Євпаторії, нещодавно, п...