Був наближений до Кадирова: У Росії від коронавірусу помер депутат Держдуми

Ваха Агаєв нібито був близький до глави Чечні Рамзана Кадирова.

У Росії помер від коронавірусу заступник глави комітету Держдуми РФ з фінансового ринку, депутат від КПРФ Ваха Агаєв. Про це повідомило РІА "Новости" з посиланням на слова депутата Сергія Гаврилова, передають Патріоти України.

Також інформацію підтвердив ще один його колега по Держдумі Юрій Афонін. Він уточнив, що 67-річний Агаєв перебував в комі. Агаєв обирався в Держдуму VI і VII скликань в складі федерального списку КПРФ.

У Російських ЗМІ повідомлялося, що Агаєв нібито був близький до глави Чечні Рамзана Кадирова. У 80-х роках Агаєв працював секретарем комітету комсомолу. У 1981 році став членом КПРС.

У 2003 році він намагався стати депутатом Державної Думи від партії КПРФ, але програв вибори. У 2007 році знову невдало балотувався до Держдуми. У грудні 2011 року Агаєв переміг на виборах депутатів Державної Думи РФ. Балотувався за списками партії КПРФ, в складі регіональної групи від Красноярського краю.

У нижній палаті парламенту шостого скликання був заступником голови комітету з питань власності. 18 вересня 2016 року Агаєв знову обраний депутатом Державної Думи РФ у складі федерального списку кандидатів, висунутого Політичною партією "Комуністична партія Російської Федерації".

Ті, що нібито хочуть "захищати Україну": Франція запросить росіян на річницю висадження союзників у Нормандії

вівторок, 16 квітень 2024, 20:03

Влада Франції запросить представників країни-агресора Росії на церемонію 80-річчя висадження союзників антифашистської коаліції в Нормандії під час Другої світової війни. Про це 16 квітня з посиланням на джерела повідомила радіостанція Europe 1, переда...

"Крипта - ох**нна тєма": Справу "слуги народу", який намагався підкупити Мустафу Найєма, направили до суду

вівторок, 16 квітень 2024, 19:40

Справу народного депутата від Слуги народу Андрія Одарченка, якого викрили на спробі підкупу голови Державного агентства відновлення та розвитку інфраструктури України Мустафи Найєма, скерували до суду. Про це повідомив Центр протидії корупції у вівтор...