Був одним із найкращих в Україні: На Харківщині загинув парамедик із Миколаєва

Євген Храпко загинув на полі бою 11 червня. Він стояв біля джерел тактичної медицини в Україні, був одним із творців 205-го навчального центру тактичної медицини, повідомляють Патріоти України.

Його знання врятували життя багатьом пораненим військовим. "Один із найкращих інструкторів тактичної медицини України. Тактичний медик, який на 100% відповідав цьому званню. Ще зовсім недавно ми радилися про Карту з надання домедичної допомоги в умовах бойових дій, а сьогодні така сумна звістка", - написав у Facebook колега Євгена Віктор Шацький.

Євген Храпко був родом із Миколаєва. У рідному місті він закінчив Національний університет корабелебудування, за першою освітою інженер-програміст. Парамедицину Євген Храпко вивчив у Харкові, у 2014 році. З того часу рятував життя бійців у зоні бойових дій.

На Бахмутський напрямок окупанти перекинули армійську авіацію, ЗСУ не вистачає ППО: У Нацгвардії розповіли про ситуацію

п’ятниця, 19 квітень 2024, 17:30

На Бахмутському напрямку ЗСУ зараз дуже важко. Після Авдіївки, противник перекинув туди основні зусилля, зокрема бронетехніку, живу силу та армійську авіацію. Про це розповів Офіцер секції планування бригади "Рубіж", Майор НГУ Дмитро Кожубенко в етері ...

Відпрацювали точно: Нацгвардія знищила російську станцію РЕБ на Запорізькому напрямку

п’ятниця, 19 квітень 2024, 16:27

Бійці Національної гвардії знищили російську станцію радіоелектронної боротьби на Запорізькому напрямку, передають Патріоти України. "На Запорізькому напрямку в результаті вогневого ураження російські загарбники втратили чергову станцію радіоелектронн...