Був охоронцем "Абхаза": На Донбасі наклав на себе руки найманець "ДНР"

Андрей ЛоктионовУ місті Ясинувата Донецької області, яке зараз контролюється терористами, наклав на себе руки Андрій Локтіонов. Він був другом і охоронцем "Абхаза" – експомічника президента самопроголошеної республіки Абхазія, "героя "ДНР" Ахри Авідзби, який нещодавно отримав умовний термін. Сам Локтіонов був виправданий і повернувся з Абхазії в "ДНР". Про те, що чоловік звів рахунки з життям у Донецьку, написало видання "Ехо Кавказу", передають Патріоти України.

Водночас у місцевому Telegram-каналі "Ясинувата Донбас на лінії вогню" уточнили, що він наклав на себе руки саме в Ясинуватій у власній квартирі. Повідомляється, що Локтіонов застрелився 17 червня, а наступного дня його поховали. Користувачі соцмереж зазначали, що охоронця Авідзби тримали в одиночній камері. На їхню думку, це могло призвести до психічного розладу.

Нагадаємо, 11 червня Ахрі Авідзбі винесли вирок. Його засудили до трьох років позбавлення волі умовно і штрафу 10 тисяч рублів. Водночас його соратників, включно з Локтіоновим, суд повністю виправдав. Усіх їх звинувачували в незаконному придбанні, передаванні, збуті, зберіганні, перевезенні зброї.

Скриншот.

Відповідав за управління майном та медичне забезпечення: Заступник Шойгу попався на хабарі

вівторок, 23 квітень 2024, 22:55

Затримано заступника міністра оборони Росії Тимура Іванова - його підозрюють в отриманні хабаря. Про це з посиланням на Слідчий комітет РФ пишуть російські пабліки і ЗМІ, передають Патріоти України. ТГ-канал Mash пише, що Тимур Іванов відповідав за буд...

"Давайте говорити про це спокійніше": В ОП розповіли, коли Залужний розпочне роботу на посаді посла у Великій Британії

вівторок, 23 квітень 2024, 22:42

Колишній головнокомандувач ЗСУ Валерій Залужний впродовж кількох тижнів має розпочати роботу на посаді посла у Великій Британії. Про це в ефірі на телеканалі "Київ" у вівторок, 23 квітня, заявив радник голови Офісу президента Михайло Подоляк, передають...