"Був рознощиком ВІЛ-інфекції": "Вагнерівець" розповів правду про лікування окупантів (відео)

Черговий "вагнерівець" потрапив у полон. Виявилося, рашист ВІЛ-інфікований. Однак цікаво не тільки це. Полонений розкрив багато цікавих фактів. "Вагнерівець" на камеру розповів про так зване лікування окупантів, відео з його історією опублікували в Telegram-каналі "Шукай своїх", передають Патріоти України.

Він назвав своє ім'я і детально описав ситуацію. Так, рашист, якого звуть Сизов Євген В'ячеславович, потрапив на війну восени 2022 року. Його кинули на фронт, хоча він ВІЛ-інфікований. Однак "Вагнер" мобілізує всіх і не дивиться на діагнози.

"Я найманець ПВК "Вагнер" з 13 вересня 2022 року. З жовтня 2021 року я ВІЛ-інфікований, на початку листопада 2022 року був поранений, кульове поранення. Лежав у лікарні, тобто ми всі разом лікувалися, і здорові, і нездорові. Тобто був як би рознощиком ВІЛ-інфекції", - визнав рашист.

За словами окупанта, він лікувався в місті Кіровськ (тимчасово окупований населений пункт в Луганській області). Назву лікарні він не згадав, проте розповів про втрати, які бачив. З середини жовтня 2022 року щодня на його очах "денацифікували" щонайменше 30-50 окупантів.

Відчувається, що в росіян уже теж не вистачає боєприпасів: У ЗСУ розповіли про ситуацію біля Часового Яру

четвер, 25 квітень 2024, 14:23

Військовослужбовець ЗСУ, політолог Кирило Сазонов зазначив, що росіяни знищують і випалюють Часів Яр Про це він сказав в етері телеканалу "Еспресо", передають Патріоти України. "Росіяни вже два-три тижні дуже щільно лізуть. Вночі знову ворог використов...

Потрібний перекладач

четвер, 25 квітень 2024, 14:21

Пояснити б їм це… Бо парламентськими методами доходить надто повільно