Був у формі ЗСУ: Медведчука спіймали (фото)

Нардепа від ОПЗЖ, кума Путіна Віктора Медведчука спіймали. Фото зі спійманим політиком опублікував у своїх соцмережах президент Володимир Зеленський, передають Патріоти України.

"Проведено спецоперацію завдяки СБУ. Молодці! Деталі згодом", - написав Зеленський.

Прикметно, що Медведчук був у формі Збройних сил України та у наручниках.

Втеча Медведчука: що відомо

Медведчук підозрюється у держзраді і до початку повномасштабного вторгнення Росії перебував під домашнім арештом. Напередодні атаки росіян з’явилась інформація про таємний виїзд дружини члена ОПЗЖ Оксани Марченко до Білорусі.

Невдовзі втік і сам Медведчук.

У слідства було кілька оперативних версій, де може переховуватися кум Путіна, повідомляла Венедіктова. Глава ОГП заявляла, що не розкриває деталі пошуків Медведчука, тільки підтвердила, що задля цього залучили спеціальну групу.

Скільки НПЗ Росії треба знищити для впливу на війну: Черник дав пояснення

четвер, 2 травень 2024, 7:15

Знищення Силами оборони України російських НПЗ може вплинути на бойові дії. Задля цього треба, аби відбулося щось схоже до подій Другої світової війни, коли американці знищили 12 заводів німців. Таку думку у ефірі "1+1" в межах телемарафону висловив ві...

"Проблема в тому...": Експерт розповів, що потрібно ЗСУ для перехоплення Х-101 і "Калібрів"

четвер, 2 травень 2024, 6:22

Військово-політичний оглядач Олександр Коваленко розповів, що, окрім F-16, допоможе Україні знищувати крилаті ракети Х-101 і "Калібр", передають Патріоти України. "Застосування авіації, для перехоплення Х-101 і КРМБ "Калібр" не є чимось унікальним і це...