"Був упевнений, що ми не виживемо": Арестович розповів про бої біля ОП в перші дні вторгнення РФ

У перші дні повномасштабного вторгнення Росії біля Офісу президента України в Києві тривали бої. Всі люди, які розбираються у військових питаннях, були впевнені, що керівництво країни не виживе. Про це розповів радник керівника Офісу президента Олексій Арестович в ефірі Фейгін Live у четвер, 12 травня, передають Патріоти України.

"Перші чотири дні я був упевнений на 98%, що нам каюк", — сказав він. Фейгін нагадав, що в цей час Арестович виходив у ефір та нічого не розповідав.

"А що говорити? Добрий день, нам каюк. Був би моментальний обвал вольової складової та кінець всьому. Я був упевнений, що ми не виживемо. Неможливо вижити, коли тобі кожні п'ять хвилин доповідають, що 300, 400, 1200 одиниць", — зазначив радник ОП. "І коли бої вже в центрі Києва, і доповідають охорона і військові, що 60 бойових зіткнень за дві доби було... Я не вірив, що ми виживемо", — додав Арестович.

"Ворог стогне від роботи артилерії ЗСУ": Братчук розповів про український плацдарм у Кринках

четвер, 25 квітень 2024, 14:30

Речник Української добровольчої армії Південь Сергій Братчук зазначив, що українські морські піхотинці мужньо тримають плацдарм на лівобережжі Дніпра. Про це він сказав в етері телеканалу "Еспресо", передають Патріоти України. "Росіяни кожного дня нама...

Відчувається, що в росіян уже теж не вистачає боєприпасів: У ЗСУ розповіли про ситуацію біля Часового Яру

четвер, 25 квітень 2024, 14:23

Військовослужбовець ЗСУ, політолог Кирило Сазонов зазначив, що росіяни знищують і випалюють Часів Яр Про це він сказав в етері телеканалу "Еспресо", передають Патріоти України. "Росіяни вже два-три тижні дуже щільно лізуть. Вночі знову ворог використов...