"Був великий скандал у кабінеті Зеленського, але він став на бік Єрмака": Лерос - про реакцію на "плівки"

Нардеп Гео Лерос заявив, що найближче оточення президента обурилося через новий скандал, пов'язаний із іменем Андрія Єрмака.

Народний депутат Гео Лерос розповів про скандал у кабінеті президента Володимира Зеленського після того, як він оприлюднив записи з переговорами "слуги народу" Миколи Тищенка, колишнього депутата Київської міськради Дениса Комарницького і глави Офісу президента Андрія Єрмака, передають Патріоти України.

На своїй сторінці у Facebook нардеп написав, що Зеленський став на бік керівника ОП. "Я знаю, що був великий скандал у кабінеті президента, коли найближче оточення Зеленського обурилося, що Єрмак так жорстко спалився зі своєю бандою в Києві. Зеленський, як завжди, став на бік Єрмака, плювати він хотів на всі ці факти", – зазначив Лерос.

"Уже пройшов тиждень відтоді, коли я опублікував відео з фактами належності кандидатів від "Слуги народу" до "смотрящого" за Києвом (Комарницьким), але реакції нуль!" – додав він.

На думку Лероса, мовчання президента означає, що "він підтверджує ці дані". "Усе логічно, списки "Слуги" продано, ніхто гроші повертати не збирається, тому "яка різниця", що це за чорти в списках", – додав нардеп.


Чехія відкликає свого посла в Росії

неділя, 5 травень 2024, 16:06

Міністерство закордонних справ Чехії вирішило відкликати з посади посла в Росії Вітезслава Півоньку, який з 2022 року фізично перебуває в Празі. Цю інформацію голова відомства Ян Ліпавський підтвердило агентству ČTK, повідомляють Патріоти України. Рані...

У Бердянську знищили організатора катівень: У ГУР Міноборони розповіли подробиці (відео)

неділя, 5 травень 2024, 15:44

Головне управління розвідки Міноборони України підтвердило ліквідацію колаборанта в окупованому Бердянську Запорізької області й повідомило деякі подробиці з цього приводу, передають Патріоти України. Повідомляється, що 5 травня 2024 року близько 9:40 ...