Був впевнений у безкарності? МВС показало відео затримання і допиту підозрюваного у вбивстві Фаріон


МВС показало відео затримання і допиту підозрюваного у вбивстві Фаріон

Правоохоронці оприлюднили відео напрацювань слідства щодо вбивства громадської діячки та мовознавиці Ірини Фаріон, передають Патріоти України.

На записі подано кадри з камер спостереження у різних куточках Львова, які зафіксували пересування підозрюваного по місту, квитанції за житло, яке він винаймав, фрагменти спецоперації затримання та допиту фігуранта.

На запитання, чи скоював він убивства, чи винен, затриманий відповідає "буде видно, подивимось", на запитання "як би ви пояснили свої дії, коли вчиняли вбиство", хлопець каже лише "наступне питання".

26 липня представники МВС, поліції, Офісу генпрокурора та Служби безпеки України провели спільний брифінг у Львові стостовно розслідування справи про вбивство Фаріон. Слідство вважає, що у жінку стріляли з відстані приблизно 1,5-2 м з переробленого пістолета, на місці події знайшли спортивну гільзу.

Правоохоронці перевіряють причетність підозрюваного у вбивстві екснардепки й мовознавиці Ірини Фаріон до неонацистського руху, також слідство не відкидає особисту неприязнь. У списку потенційних жертв підозрюваного у вбивстві Ірини Фаріон був також народний депутат від партії "Слуга народу" Максим Бужанський.

18-річний затриманий є мешканцем Дніпра. Під час підготовки до злочину він орендував щонайменше три квартири у Львові, а до злочину готувався два місяці. Наразі слідство схиляється до думки, що стрілець - лише виконавець.

"Мене не так війна вбиває, а вбиває такий тотальний дебілізм": Начштабу "Азову" Кротевич пояснив, чому не вдався контрнаступ ЗСУ 2023 року

п’ятниця, 26 липень 2024, 21:45

Начальник штабу бригади НГУ "Азов" Богдан Кротевич ("Тавр") пояснив, чому вважає невдалим контрнаступ ЗСУ 2023 року. Про це йшлося в його інтерв'ю "Українській правді", передають Патріоти України. "На п'ять ліній оборони наступати – це дебілізм. Це те...

Військові – не раби!

п’ятниця, 26 липень 2024, 21:29

Ворожі пабліки носять-зловтішаються тезу Стефанчука про те, що до кінця війни не буде демобілізації. “Да паслєднєго укрАінца», оце усе. Але брехня в тому, що вони змішують поняття демобілізації (припинення процесу мобілізації), і звільнення військовосл...