Був засуджений до 25 років: Путін нагородив медаллю серійного вбивцю (фото)

Російський диктатор Володимир Путін нагородив медаллю "За відвагу" росіянина Івана Непаратова, засудженого на 25 років за вбивства п'ятьох людей, розбої, грабежі та викрадення. Про це повідомляє Telegram-канал СтратКому ЗСУ, передають Патріоти України.

У 2013 році Непаратова та вісьмох членів його банди засудили за вбивства, катування, викрадення людей, незаконне зберігання зброї та інші злочини. Сам окупант отримав покарання у вигляді 25 років колонії.

Після кількох місяців невдалого російського вторгнення в Україну Путіну знадобилося нове "м'ясо". Непаратова випустили із в'язниці та відправили на Донбас. Як свідчить свідоцтво про смерть, окупанта ліквідували 5 серпня поблизу Бахмута Донецької області.

Схоже, спочатку окупанта відправили захоплювати Луганщину. За це ватажок "ЛНР" Леонід Пасічник також видав йому медаль.

Чергове "досягнення" Путіна: Під Краковом відкрили постійну базу спецпризначенців США

субота, 18 травень 2024, 16:03

США відкривають постійну базу спецпризначенців у Польщі під Краковом. Табір "Мирон" назвали на честь польського солдата Мирослава (Мирона) Луцького, який загинув в Афганістані під час підтримки операцій НАТО. Про це повідомляє RMF24 17 травня, передают...

Вовчанськ практично зруйнований ворогом - РНБО

субота, 18 травень 2024, 15:29

Місто Вовчанськ Харківської області практично зруйноване внаслідок атак ворога, але так і не захоплене ним. Про це заявив керівник Центру протидії дезінформації при РНБО Андрій Коваленко на своєму Telegram-каналі, передають Патріоти України. Він повідо...