"Бич корупціонерів" чи "кинджал слуги"? ЗМІ назвали ім'я ймовірного наступника Труби від Зеленського

Українці, які здатні думати, задаються питанням, чи стануть призначенці ЗеКоманди слугами Феміди , чи Фемідою для маніпуляції "слуг"

Наступним керівником Державного бюро розслідувань може стати заступник генерального прокурора Віктор Трепак, зазначають Патріоти України.

Ще кілька тижнів тому на посаду директора ДБР була погоджена кандидатура одного з нинішніх заступників Руслана Рябошапки Трепака, який став відомим широкому загалу через "чорну бухгалтерію" Партії регіонів, пише "Українська правда" з посиланням на джерела.

Протягом 15 днів президент Володимир Зеленський має або ветувати, або підписати новий закон про ДБР. Враховуючи, що Зеленський сам ініціював законопроект та закликав депутатів його підтримати, ймовірно, він підпише закон найближчим часом.

Через 5 діб після звільнення Романа Труби для ДБР мають знайти тимчасового керівника, а за 4 місяці – повноцінну заміну. 3 грудня Верховна Рада ухвалила законопроект про удосконалення діяльності Державного бюро розслідувань. "За" проголосували 250 депутатів. Зокрема підтримали фракції "Слуга народу" і "Голос".

Пентагон оголосив про новий пакет військової допомоги для України: Що туди входить

четвер, 25 квітень 2024, 21:54

Міністерство оборони США оголосило про новий пакет військової допомоги Україні орієнтовною вартістю $1 мільярд, який має терміново задовольнити критичні потреби України в сфері безпеки та оборони. Оголошення оприлюднили одразу про підписання президенто...

"Здавайте паспорт та залишайтесь в іншій країні": Нардепка Безугла зробила нову скандальну заяву

четвер, 25 квітень 2024, 21:44

Народна депутатка Мар’яна Безугла закликала українців за кордоном виконувати свій обов’язок. В іншому випадку - відмовлятися від громадянства. Про це вона заявила в ефірі проєкту "Тема з Мосейчук", передають Патріоти України. "Якщо ви не бачите себе ук...