​"Били по окраинам Донецка жестко, как давно не били": Гіркін скаржиться на тяжкі втрати російських окупантів і оцінює жертви у випадку "походу на Киев"

Окупаційна армія Росії зазнала тяжких втрат під Донецьком. Інформація про загиблих та поранених приховується. Диверсант ФСБ попереджує про великі втрати російської армії у випадку подальшої ескалації

У п'ятницю, 5 листопада, на ділянці фронту біля окупованого Донецька відбулася серйозна ескалація. Гібридна армія РФ зазнала втрат. Інформацію підтвердив колишній "міністр оборони РФ", полковник ФСБ Росії Ігор Гіркін (Стрєлков) на своєму каналі в Telegram, зазначають Патріоти України.

За даними Стрєлкова, у "народних міліціях" після боїв 5 листопада є і загиблі, і поранені. Проте окупанти вже традиційно приховують цю інформацію.

"О потерях пока не сообщали, но "впечатления" от сегодняшних обстрелов передали некоторые люди, которые неплохо в них (в обстрелах и в нахождении под ними) разбираются... Били по окраинам Донецка сегодня жестко – как давно не били", – написав диверсант РФ.

Він констатував, що ситуація на Донеччині дуже швидко загострюється. На цьому фоні російська пропаганда знову почала загрожувати Україні "котлами" та "взятием Киева". Однак Стрєлков не вірить, що РФ це вдасться.

"Если в этом году неизбежная большая война реально начнется – то, боюсь, все будет о-о-очень кроваво не только для укров и малобоеспособных "корпусов" – заявив найманець. Очевидно, що натякає Стрєлков на тяжкі втрати у лавах кадрових військових РФ у разі повномасштабного вторгнення.

Посол повідомила, як швидко США передадуть допомогу Україні після голосування в Конгресі

субота, 20 квітень 2024, 12:22

США за короткий період можуть перейти до постачання Україні озброєнь після ухвалення відповідного закону в Конгресі. Про це заявила посол України в США Оксана Маркарова в ефірі національного телемарафону, передають Патріоти України. «Від моменту підпи...

"Скажу вам, локально, що бачу": Військовий прокоментував заяви про контрнаступ ЗСУ у 2025 році

субота, 20 квітень 2024, 11:30

Військовослужбовець Євген Ієвлєв, який зараз перебуває на Горлівському напрямку, закликає до стриманості у заявах про можливий контрнаступ Збройних сил України 2025 року. Про це він сказав в ефірі "Еспресо", передають Патріоти України. "Я вважаю, що...