Били та бажали смерті: У Швейцарії росіяни та білорус напали на українців

У Швейцарії росіяни разом з білорусом накинулись на українських студентів, побили їх та бажали смерті. Це все сталося прямо посеред вулиці. Про це повідомляє Obozrevatel, передають Патріоти України.

Українці були вимушені приїхати до Швейцарії через війну, яку розв'язала Росія. Прямо посеред вулиці у Цюриху 13 серпня на них напали вихідці з РФ та Білорусі. Вони звинуватили двох дівчат та хлопця нібито у хейті. "Ви притісняєте мою мову! Я тут з 1995-го. Навіщо ви тут? Навіщо сюди приїхали притісняти мою мову?" — кричав один із зловмисників.

Українці намагалися ігнорувати нахабних іноземців і повторювали, що просто йдуть до свого житла. Росіяни кричали, що звичайні люди не мають відношення до війни, бо це "справа політиків". У цей час білорус притиснув до стіни одну з дівчат та почав невдоволено кричати, стверджуючи, що вона приїхала у Швейцарію, нібито щоб тиснути на російськомовних громадян.

"Ти принижуєш росіян, я тут з 95-го, а ти 20-річна не маєш права мене принижувати. Я тут живу, ви мене утискаєте", – повторював чоловік. Він вдарив українця по обличчю декілька разів. Одна зі студентов встигла увімкнути камеру на мобільному телефоні. Вони почали викликати правоохоронців, але російськомовні литовки, які були подругами зловмисників, попросили вимкнути камеру та "забути про інцидент".

Білорус так і не зміг заспокоїтись і бажав українцям смерті. Він вибив з рук українки телефон та спробував сховатися у натовпі, бо злякався поліції. До правоохоронців звернулися місцеві жителі, які втрутились у конфлікт.

Багатообіцяючий початок: Зеленський провів телефонну розмову зі спікером Палати представників Джонсоном

п’ятниця, 29 березень 2024, 0:55

У четвер, 28 березня, Президент України Володимир Зеленський провів телефонну розмову зі спікером Палати представників Конгресу США Майком Джонсоном. Про це Зеленський розповів у своєму телеграм-каналі. За словами Президента, він першочергово подякував...

СБУ вчасно затримала: Чиновник Київської ОВА шпигував за десантниками під виглядом капелана (фото)

четвер, 28 березень 2024, 23:54

Працівники Служби безпеки України виявили та затримали поплічника російської спецслужби, котрий під виглядом капелана намагався приєднатися до українських десантників, щоб слідкувати за пересуванням та базуванням – затриманим виявився спеціаліст одного...