Битва триває 13 місяців: Залужний показав, як ЗСУ знищують елітні війська РФ під Вугледаром

Головнокомандувач Збройних сил України Валерій Залужний показав роботу воїнів 35-ї окремої бригади морської піхоти імені контрадмірала Михайла Остроградського, які знищують російських окупантів на підступах до Вугледара. За підсумками однієї з операцій бійцям вдалося розбити еліту російського війська - 155-ту окрему бригаду морської піхоти, передають Патріоти України.

Відео ефектної роботи захисників України головнокомандувач ЗСУ опублікував у Telegram. Битва за Вугледар триває вже 13 місяців (щоб подивитися відео, доскрольте до кінця новини).

"Є сильне відчуття гордості за те, що саме морська піхота Збройних сил України показала Тихоокеанському флоту свою міць, наполегливість, стійкість, мужність. І, відповідно, більш як двадцять морпіхів ворога ми взяли в полон завдяки ефективній взаємодії 35-ї та 56-ї бригад", – розповів у сюжеті один із командирів 35-ї бригади морської піхоти Сергій. Досягти успіху захисникам України вдалося завдяки ефективній взаємодії артилерії, піхоти та інших підрозділів. Зазначається, що у лютому 2023 року ЗСУ знищили понад 130 танків та БМП противника.

"Я бачив, як іде боротьба на Донбасі": Австрійський генерал назвав головні помилки Росії під час вторгнення в Україну

вівторок, 7 травень 2024, 8:30

Починаючи повномасштабне вторгнення в Україну 24 лютого 2022 року керівництво Росії недооцінило готовність українського народу до опору та стійкість Збройних сил. У Кремлі були впевнені, що спротив буде таким слабким, що можна буде швидко взяти Україну...

Пригоди Дональда Фредовича з порноакторкою. Суддя заявив Трампу, що той може сісти за грати

вівторок, 7 травень 2024, 8:15

Екс-президент в свою чергу заявив, що готовий ризикнути можливістю ув’язнення. Суддя Хуан Мерчан, який здійснює нагляд за процесом Дональда Трампа у справі пов'язаною із виплатою грошей за мовчання актрисі Стормі Деніелс, погрожує ув’язнити колишнього ...