Битва за Авдіївку: Окупанти користуються погодними умовами, ситуація важка, - DeepState (карта)

На Авдіївському напрямку ЗС РФ користуються погіршенням погодних умов і туманом, продовжують наступати. Про це повідомили аналітики спільноти DeepState у Telegram, передають Патріоти України.

У звіті йдеться, що групи російських військових пересувалися біля Красногорівки досить упевнено. В останні дні вони провели ротацію.

Крім того, за словами аналітиків, ЗС РФ почали зміцнювати позиції на териконі. Також вони намагаються закріпитися впритул до Авдіївського коксохімічного заводу. "Саме його втрата, а не терикону створить серйозні проблеми для всього гарнізону міста", — йдеться у звіті.

Також у DeepState повідомили, що важка ситуація залишається на всій лінії фронту. Так, ворог широко залучає піхотні з'єднання, техніку та дрони.

"Погода вносить свої корективи, але вони не на нашу користь. Зараз важливо тверезо підходити до інформації й не піддаватися паніці через бої в Авдіївці. Це війна і це нормально, коли йдуть маневри. Погано — коли їх немає", — зазначили аналітики.

Авдіївка, карта, війна

Торгівля рублем подвоїлась: Стало відомо, як Казахстан допомагає Кремлю обходити санкції

четвер, 26 вересень 2024, 23:40

Через санкції США проти Росії значно зросли обсяги торгівлі юанем і рублем у Казахстані, оскільки російські банки використовують казахські фінансові ринки для валютних операцій з Китаєм. Обсяги торгівлі юанем і рублем подвоїлися, а Казахстан стає важли...

Чи застосує Росія ядерну зброю? Путін намагається викликати нову хвилю паніки, - аналітики

четвер, 26 вересень 2024, 22:55

Росія навряд застосує ядерну зброю, а президент РФ Володимир Путін намагається викликати нову хвилю паніки у західних лідерів внесенням змін до ядерної доктрини. Про це йдеться у звіті американського Інституту вивчення війни (ISW), передають Патріоти У...