Битва за Бахмут може змінити хід цієї війни, - Сазонов

Військовослужбовець ЗСУ та політичний аналітик Кирило Сазонов переконаний, що битва за Бахмут стане ключовою у російсько-українській війні. Таку думку він висловив в етері телеканалу "Еспресо", передають Патріоти України.

"Зараз наш підрозділ знаходиться під Бахмутом. Таке відчуття, що тут зібрались всі. Я зустрів багато людей, яких я знав ще до повномасштабного вторгнення Росії. Під Бахмутом назріває ключова битва цієї війни", - розповів Сазонов.

Військовослужбовець ЗСУ наголосив, що битва за Бахмут може стати ключовою у цій війні. "Бахмут є однією з найбільш гарячих точок на фронті. Про Соледар також можна сказати теж саме. Ці міста знаходяться дуже близько один до одного. Саме під Бахмут Росія нагнала дуже велику кількість військ. Тому битва за Бахмут може стати ключовою у цій війні та змінити повністю хід військових дій", - додав він.

"Два-три-чотири місяці справді будуть неймовірно тяжкими": Денисенко попередив, що РФ готує "бліцкриг"

четвер, 28 березень 2024, 16:25

Найближчі кілька місяців будуть важкими для України. Окупаційна російська армія буде намагатися провести новий бліцкриг. Таку думку висловив політолог Вадим Денисенко в ефірі "Radio NV", передають Патріоти України. "Росіяни будуть робити все від себе ...

"Проблема у тому": Військовий експерт порадив, як врятувати Patriot і Himars від ударів РФ

четвер, 28 березень 2024, 15:56

Для того, щоб вберегти установки Patriot і Himars, треба швидко міняти їхню дислокацію після того, як поблизу фіксується ворожий дрон. Про це заявив фахівець зі зв'язку, радіоелектронної боротьби та розвідки Сергій Бескрестнов, більше відомий під псевд...