Битва за Донбас може стати однією з найбільших танкових битв з часів Другої світової, - Sky News

Битва за Донбас може стати однією з найбільших танкових битв з часів Другої світової війни. Отримання контролю над цією територією є ключової ціллю для обох сторін. Про це повідомляє британський новинний телеканал News Sky. Зазначається, що російські окупанти будуть намагатися отримати перевагу за допомогою танків та артилерійського прикриття, передають Патріоти України.

"В кожному містечку та в селі вони знайдуть велику кількість українських воїнів, мотивованих захищати свою землю", – коментують в медіа. Моральний стан солдатів називають ключовим факторо у цій війні. Дух ЗСУ, які відстоюють свою країну, допомагає українським воєнним чинити опір загарбницькій армії. Російські солдати, навпаки, деморалізовані. Їхній бойовий дух протягом усієї війни є досить низьким. "Але поки українці тримали лінію фронту, росіяни перегрупувалися під новим командуванням, упорядкували командну структуру та консолідували сили на Сході", – зазначають у виданні.

Після інавгурації Путіна в РФ посилять мобілізацію: Скільки росіян заберуть на війну

середа, 8 травень 2024, 8:56

Після інавгурації Володимира Путіна 7 травня в Росії розпочнеться посилена мобілізація. До кінця 2024 року російське командування планує мобілізувати 500 тисяч осіб. Військово-політичний оглядач групи "Інформаційний спротив" Олександр Коваленко розпові...

Генштаб ЗСУ відзвітував про втрати росіян станом на 8 травня

середа, 8 травень 2024, 8:05

Загальні бойові втрати противника з 24.02.22 по 08.05.24 орієнтовно склали: