Битва за карантин та життя після метро: Столична поліція почала облаву на переповнені маршрутки

10 пасажирів в масках і не більше. Транспортний колапс в Києві намагаються унармувати силовими методами

У Києві співробітники поліції почали зупиняти переповнені пасажирами маршрутки. Про це пише в соцмережах паблік dtp.kiev.ua, зазначають Патріоти України.

“Водія-порушника” спіймали на вулиці Братиславській у Деснянському районі столиці.

Зі свого боку мер Києва вимагає від уряду карати керівників підприємств та організацій, котрі не відправили підлеглих по домівках, щоб знизити навантаження на підупалу транспортну інфраструктуру столиці після закриття метро та приборкати епідіміологічну загрозу, що зросла у переповненому наземному транспорті.

У той же час голова Національної поліції України повідомив, що в Дніпрі, Харкові, Одесі, Львові, Києві та Київській області створені спеціальні мобільні групи, які перевірятимуть, як надаються послуги пасажирських перевезень. У всіх інших регіонах цю роботу будуть проводити співробітники патрульної поліції.

За його словами, всі поліцейські, які несуть службу на вулицях міст і сіл, будуть проводити інформаційну роботу. Також він закликав керівників профільних підприємств та підприємців, що надають послуги пасажирських перевезень, з розумінням поставитися до тимчасових заборон.

«Нині усі повинні бути надвідповідальними, адже недооцінювати загрозу – означає свідомо створювати умови для надшвидкого розповсюдження небезпечної інфекції. Я звертаюся до всіх громадян і до кожного окремо з проханням не нехтувати цими заборонами, ціна їх порушень може бути надто високою, адже на кону – здоров’я і життя людей», – сказав голова Національної поліції.

Нагадаємо, згідно з чинними с 18 березня правилами, у громадському транспорті одночасно може перебувати не більше 10 пасажирів. При цьому всі повинні бути в масках. Сьогодні вранці, як повідомляли в соцмережах, у Києві та Харкові пасажири і водії масово ігнорували заборону влади.

F-16 можуть з'явитись в українському небі вже наступного тижня: У Повітряних Силах ЗСУ зробили інтригуючу заяву

четвер, 2 травень 2024, 1:45

Наразі закінчуються останні приготування інфраструктури та заходів захисту дислокацій дорогоцінних для України літаків від повітряних ударів ворога. У Повітряних силах ЗСУ озвучили орієнтир, коли в Україні почнуть "працювати" західні винищувачі F-16 - ...

"Вони просто черв'яки на нашому тілі": Депутат "Єдиної Росії" обізвала безробітних росіян

середа, 1 травень 2024, 23:43

Депутат від партії "Единая Россия" Катерина Собканюк заявила, що безробітні росіяни є "черв'яками". Також вона запропонувала створити в Росії "трудові табори", передають Патріоти України. "Сьогодні в будівельній галузі близько 30% незаповнених місць, в...