Битву за Донбас не закінчено: У Міноборони заявили, що ЗСУ звільнять землі України від ворога

У Міністерстві оборони України заявили, що битва за Донбас із російськими окупантами триває. Також в оборонному відомстві наголосили, що Збройні сили звільнять усі українські землі від ворога, передають Патріоти України.

Окрім того, навіть якщо росіяни захоплять усю Луганщину, битва продовжуватиметься. Про це в інтерв'ю ВВС розповів радник міністра оборони України Юрій Сак.

За його словами, є інші великі міста на Донбасі, зокрема на Донеччині, які перебувають під контролем українських Збройних сил.

"Це міста, які останні кілька днів були об'єктами жорстокого ракетного обстрілу, артилерійського обстрілу. Але битву за Донбас ще не закінчено", – сказав Сак.

Крім того, він зазначив, що тимчасова втрата контролю над певними населеними пунктами не означає, що Україна не боротиметься за них.

"Для українців цінність людського життя є головним пріоритетом, тому іноді ми можемо відступати від певних територій, щоб у майбутньому відбити їх", – заявив радник міністра.

Сак додав, що Україна сповнена надій та отримує підтримку від своїх західних союзників. За його словами, ЗСУ згодом накопичить достатню кількість важкої артилерії та інших видів озброєння, що дозволить звільнити всі українські землі.

Китай проявляє несподівану активність: Портников пояснив, що відбувається навколо Саміту миру

вівторок, 16 квітень 2024, 9:55

Саміт миру на фешенебельному швейцарському курорті на горі Бюргеншток, який Берн проведе 15−16 червня на прохання президента України Володимира Зеленського, може стати однією з головних дипломатичних подій цьогорічного літа передають Патріоти України. ...

"Уявіть, скільки років вони працюють над цією ситуацією": Посол Корнійчук пояснив, чим відрізняється ситуація із підтримкою Ізраїлю та України

вівторок, 16 квітень 2024, 9:50

Посол України в Ізраїлі Євген Корнійчук заявив, що ситуація із підтримкою Ізраїлю та України з боку США кардинально відрізняється. За його словами, наша країна зовсім недавно почала працювати над гарантіями безпеки, а Ізраїль заручився впевненою підтри...