Битви за Донбас може не відбутися, - Піонтковський

Прессекретар Путіна Дмитро Пєсков в інтерв'ю SkyNew визнав, що Росія зазнала "значних втрат" під час війни, які є трагічними для Росії. А потім заявив, що війна припиниться найближчими днями. Ці всі заяви показують, що Росія зараз зацікавлена у переговорах навіть більше, ніж Україна. Про це в ефірі 24 каналу розповів російський публіцист із Вашингтона Андрій Піонтковський, передають Патріоти України.

Тож складається враження, що ця "битва за Донбас", яку оголосила Москва, щоб добитися більш вагомих позицій, навряд чи станеться. "Можливо, генерали переконали Путіна, що ніяких шансів добитися разючих успіхів немає", – зазначив Піонтковський.

Все це свідчить про бажання Москви добитися припинення вогню. Однак публіцисту здається, що Україна має посісти тверду позицію і не погоджуватися на це.

Джерело: 24 канал

У Повітряних силах розповіли деталі атаки по Черкащині - росіяни вдарили "Іскандером" по Смілі

четвер, 25 квітень 2024, 10:18

У Повітряних силах розповіли деталі атаки по Черкащині: росіяни вдарили "Іскандером" по Смілі

Америка ставить питання рубо: Блінкен прибув до Китаю. В портфелі держсекретаря вагомі аргументи, щоб переконати Сі Цзіньпін не допомагати росіянам - ЗМІ

четвер, 25 квітень 2024, 10:14

За інформацією джерел адміністрація США під загрозою санкцій має намір дотиснути Сі Цзіньпіна щодо до умиротворення Росії. КНР дуже потерпає через фінансову кризу, без доброї волі Заходу уникнути економічного краху практично не можливо. Держсекретар СШ...