Бив по шиї саперною лопатою: З'явилися нові відомості про вбивць із ПВК "Вагнер" у Сирії

34-річний житель Пскова Володимир Б. намагався перебити сирійцеві шийні хребці саперною лопатою, а пізніше облив бензином підвішене тіло вбитого.

Найманець "ПВК Вагнера" Володимир Б. (на передньому плані). Фото: fontanka.ru.

Стали відомі імена ще декількох найманців "ПВК Вагнера", яку називають приватною армією президента Росії Володимира Путіна, які з особливою жорстокістю вбили цивільного в Сирії. Зокрема, вони причетні до страти дезертира із сирійської армії Мохаммеда Тахи Ісмаїла Аль-Абдулли в провінції Хомс у 2017 році. Про це повідомляє "Фонтанка", передають Патріоти України.

За інформацією розслідувачів, одним із них виявився 34-річний житель Пскова Володимир Б., який намагався перебити сирійцеві шийні хребці саперною лопатою, а пізніше облив бензином підвішене тіло вбитого.

Зазначається, що у 2012-2014 роках він служив за контрактом у спецназі, потім відправився у відрядження в Дагестан, після чого став ветераном бойових дій. Крім цього, в один час із ним у тій же бригаді служив і Дмитро Уткін, якого вважають засновником "ПВК Вагнера".

идання стверджує, що Володимир Б. став найманцем цієї організації у 2015 році, отримавши позивний "Сайга". Його дані знайшли в списку пасажирів, які реєструвалися на рейс Ростов – Дамаск у січні 2017-го. Хоча в розмові з журналістами він заявив, що ніколи не був у Сирії і не застав Уткіна у другій бригаді спецназу.

Вони стратили сирійця в пустелі. Фото: fontanka.ru.

"Довгий Нептун" у дії: Україна у 10 разів наростила виробництво ракети, яка стала фатальною для ЧФ РФ

середа, 24 квітень 2024, 9:55

"Нептун" став улюбленою ракетою України для знищення Чорноморського флоту Росії. Все більше і більше таких ракет сходить з виробничої лінії. Як йдеться у матеріалі Forbes, зустріч "Нептуна" з багатьома російськими суднами закінчилася фатально для ворож...

"Кращі" кадри: Окупанти призначають директорами навчальних закладів лаборантів і двірників, - ЦНС

середа, 24 квітень 2024, 9:52

У зв'язку з дефіцитом педагогічних працівників на окупованих територіях, загарбники призначають директорами навчальних закладів лаборантів і двірників, передають Патріоти України з посиланням на Центр національного спротиву (ЦНС). Зазначається, що поп...