"Бздила картонна, дуй на фронт": Пригожин впав у сказ після слів путінського генерала

Депутат Держдуми РФ, генерал-лейтенант Віктор Соболєв заявив, що російським мобілізованим, які вирішать покинути частини і поповнити лави приватної військової компанії "Вагнер", загрожує до 15 років тюремного ув'язнення, передають Патріоти України.

Є низка законів, які забороняють мобілізованим самовільно залишати частини, і за таке правопорушення загрожує кримінальна відповідальність, сказав Соболєв в коментарі каналу "Путин в Telegram".

"Якщо вони (мобілізовані - Ред.) потрапили в частини, нехай знаходяться у тих частинах і виконують ті завдання, які стоять. Вони не можуть піти з армії на фронті. Є низка законів, які забороняють будь-яке самовільне залишення частин і кримінально карають за це - від 10 до 15 років (тюремного ув'язнення - Ред.)", - заявив співрозмовник.

Ватажок "Вагнера" - путінський "кухар" Євген Пригожин, проїхався по Соболєву через його заяви. "На думку... Соболєва, ті, хто переходять на бік України, в тому числі здаються в полон, їм треба премії давати, а тих, хто йде в ПВК "Вагнер" - їх треба на 15 років садити. Тому товариша Соболєва треба перевірити, чи аналіз у нього взяти на антиросійську дизентерію. Що хочеться сказати Соболєву, який ганьбить слово "генерал": Бздила картонна, збирайся і дуй на фронт. Покажи, на що ти здатний, балакуна безмозка", - сказав лідер "вагнерівців".

Посол повідомила, як швидко США передадуть допомогу Україні після голосування в Конгресі

субота, 20 квітень 2024, 12:22

США за короткий період можуть перейти до постачання Україні озброєнь після ухвалення відповідного закону в Конгресі. Про це заявила посол України в США Оксана Маркарова в ефірі національного телемарафону, передають Патріоти України. «Від моменту підпи...

"Скажу вам, локально, що бачу": Військовий прокоментував заяви про контрнаступ ЗСУ у 2025 році

субота, 20 квітень 2024, 11:30

Військовослужбовець Євген Ієвлєв, який зараз перебуває на Горлівському напрямку, закликає до стриманості у заявах про можливий контрнаступ Збройних сил України 2025 року. Про це він сказав в ефірі "Еспресо", передають Патріоти України. "Я вважаю, що...