"Чайко, йди!": "Слуга народу" в Миколаєві замахнувся президентською булавою на шурина Разумкова (відео)

Владислава Чайку, який є шурином спікера Верховної Ради Дмитра Разумкова, партія "Опозиційна платформа – За життя" висунула як кандидата на пост Миколаївського міського голови.

У Миколаєві народний депутат Ігор Негулевський булавою президента Володимира Зеленського із серіалу "Слуга народу" прогнав чайок з акваторії. Водночас він згадав кандидата в мери міста Владислава Чайку – шурина глави ВРУ Дмитра Разумкова. Зокрема, "слуга" записав ролик, у якому він пливе на катері Південним Бугом і кіношним реквізитом "відправляє в Росію" птахів. Відео опублікували "НикВести" в YouTube, передають Патріоти України.

"Президентська булава в Миколаєві. Ось куди не подивишся – Чайка. Може, досить? Пора Чайці вирушити додому в Росію. Чайко, йди!" – заявив він.

Зазначимо, що Владислава Чайку, який є шурином спікера Верховної Ради Дмитра Разумкова, партія "Опозиційна платформа – За життя" висунула як кандидата на пост Миколаївського міського голови, тоді як від "Слуги народу" в мери йде Тетяна Домбровська.

Як повідомляють "НикВести", 10 жовтня "слуги" провезли "булаву" Зеленського через усі райони Миколаївської області. Реквізит із серіалу передається в межах туру "Президентська булава", мета якого – об'єднати Україну, і далі він повинен попрямувати до Києва.

Важливий момент: В ISW проаналізували, що допоможе Україні відновити контроль над усією територією

субота, 27 квітень 2024, 12:23

Здатність України повернути всі захоплені росіянами території буде залежати від майбутніх рішень на Заході, в Кремлі та у Києві, а також здатності всіх сторін динамічно змінювати хід війни. Про це йдеться у звіті Інституту вивчення війни (ISW), передаю...

Чи можливий новий український наступ: Експерт оцінив ситуацію на фронті

субота, 27 квітень 2024, 11:30

В України зараз з'явиться артилерія, боєприпаси і росіяни знають, що це буде десь протягом цього місяця. Тож вони намагатимуться якнайшвидше реалізувати якісь завдання. Про це в ефірі "1+1" заявив військовий експерт Михайло Самусь, передають Патріоти У...