Чарльз ІІІ вже хвилюється? Польське телебачення приписало Зеленському президентство у ще одній країні

Візит Володимира Зеленського до Великої Британії став однією з тем активного обговорення. Тож журналісти просто не могли оминути його увагою. Ба більше, навіть зробили кумедний ляп. Так, на польському телебаченні Володимиру Зеленському випадково приписали ще одне президентство. На це миттєво звернули увагу користувачі мережі, передають Патріоти України.

Зеленський став президентом іншої країни

Принаймні якщо вірити титрам на телеканалі TVP.INFO. У них Володимир Зеленський став президентом не України, а Великої Британії. Зауважимо, що в цій державі відповідна посада не передбачена взагалі. Її главою є монарх – Чарльз ІІІ.

У британських ЗМІ вже відреагували на кумедний ляп своїх польських колег. Журналісти Sky News зауважили, що стійка непокора Володимира Зеленського перед вторгненням Росії допомогла йому досягнути рідкісного подвигу. Глава нашої держави зумів подолати більшість політичних розбіжностей.

Крім того, він викликає до себе повагу серед більшості лідерів Заходу. І на це аж ніяк не впливають їхні політичні погляди. Водночас, зауважили журналісти, навіть попри все це вкупі "було б важко виправдати титул, присвоєний йому, ймовірно, випадково польським телеканалом".

"Ми не збираємося": У ЗСУ відповіли на чутки про відведення з фронту танків Abrams

неділя, 28 квітень 2024, 10:56

У Збройних силах України спростували чутки про відведення американських танків Abrams з фронту. У війську зазначили що не мають наміру ховати від окупантів те, що "зазвичай примушує ховатися їх самих". Про це заявили бійці 47-ї окремої механізованої б...

Оце так: Німеччина категорично проти вилучення активів РФ на користь України

неділя, 28 квітень 2024, 10:50

Німеччина виступає категорично проти спроб вилучити частину майже 300 мільярдів доларів заморожених активів Кремля. Про це пише The Wall Street Journal, передають Патріоти України. Як передає видання, у Німеччині побоюються, що це створить прецедент і ...