Час грає не на користь Москви: Існує два сценарії завершення війни з Росією, - голова розвідки

Начальник Головного управління розвідки Міністерства оборони України Кирило Буданов бачить два сценарії завершення війни з РФ - розділення РФ та зміна керівництва. Про це він розповів в інтерв'ю журналу "НВ", передають Патріоти України.

Перший — розділення Росії на три й більше частин. І другий — відносне збереження територіальної цілісності РФ при зміні керівництва країни.

За його словами, у другому випадку новий керівник скаже, що РФ ні при чому в усіх цих процесах, це був хворий диктатор, а країна тут ні до чого. Тоді Росія віддасть усі окуповані нею території — від островів Японії до Кенігсберга, який належить Німеччині.

"Ось два шляхи. Більшість військово-політичного керівництва Росії це знає. І саме тому є дуже багато спроб діалогу з західним світом, не дивлячись на ту офіційну риторику, яку вони всі використовують. А от неофіційна зовсім інша: вони бояться втратити свої статки. І вони розуміють, чим це дуже швидко для них закінчиться", - заявив Буданов.

Начальник ГУР висловив упевненість, що Україна переможе. "Залишити йому шлях для відступу — це одна зі стратегій, проте це майже нереально. Він військовий злочинець для всього світу. Це його кінець, він сам себе загнав у глухий кут", - додав Буданов.

Перші дві термінові партії вже прибули: ЗМІ дізнались, коли в Україну надійде зброя з великого пакету допомоги США, який завдасть нищівного удару по планам Кремля на перемогу

субота, 4 травень 2024, 1:45

Йдеться про артилерію, бронетехніку, системи ППО, катери та іншу громіздку техніку та засоби з оголошених пакетів допомоги США та Європи, складні та чутливі в транспортуванні. Перші партії зброї з нового пакету допомоги США надійшли до України наприкін...

"До Великодня готувалися. Вікна мили": Безугла знову обурена роботою комітету, у соцмережі відреагували

п’ятниця, 3 травень 2024, 23:54

“За весь тиждень Комітет ВРУ з питань національної безпеки, оборони та розвідки не провів жодного засідання, жодного заходу, жодної міжнародної зустрічі, жодного спільного виїзду. Жодної активності не було. Тільки тиша і пусті коридори. Що це?” – напис...