Час імперій минув: Зеленський назвав Росію слабкою та пояснив, чому Україна переможе у війні

Президент Володимир Зеленський, виступаючи на саміті Ліги арабських держав, заявив, що Росія є слабкою країною, а її агресивна політика походить не від сили, а від усвідомлення, що епоха імперій минула. Зеленський наголосив, що Україні вдається здобувати перемоги у війні, навіть коли її ворог має перевагу у зброї.

Президент висловив свою впевненість у слабкості Росії. "Ми перемагаємо її навіть тоді, коли у неї в руках більше зброї. Її агресивність походить не від сили, а від усвідомлення, що час імперій минув. Це тому, що час вільних незалежних націй не мине ніколи. І Україна це доводить, так само як і доводить ваша Ліга", - наголосив Зеленський.

Він також висловив запрошення учасникам Ліги арабських держав до прямої співпраці з будь-якими посередниками України, щоб скоординувати зусилля на користь миру та благополуччя всіх народів. "І хай наша з вами сила буде скоординованою заради спокою і блага людей всіх націй", - підкреслив президент.

Вирішили пожартувати й назвалися ДРГ: На Бєлгородщині окупанти розстріляли офіцерів, які приїхали з перевіркою

п’ятниця, 10 травень 2024, 14:22

У Бєлгородській області окупанти розстріляли офіцерів, які приїхали до них з перевіркою. Причиною стало те, що останні вирішили пожартувати й назвалися "ДРГ ЗСУ". Про це повідомляє Telegram-канал "Досье шпиона". "ДРГ зайшла в Бєлгородську область. Два ...

СБУ на Київщині затримала "блогерів", які знімали стріми про ЗСУ (фото)

п’ятниця, 10 травень 2024, 13:53

Служба безпеки викрила на Київщині ще п’ятьох блогерів, які здійснювали інформаційно-підривну діяльність на користь РФ, зокрема працювали на зрив мобілізації в Україні, передають Патріоти України. Як повідомляє пресслужба відомства, вони знімали провок...