Час не іде на користь? Як змінилися Тимошенко, Порошенко та інші політики за останні роки (фото)

Багато хто помічає, що час від часу відомі політики змінюють зовнішність, до того ж помітно. Фахівці кажуть: корекція зовнішнього вигляду пов'язана не тільки з бажанням омолодитися, а робиться з прицілом на завоювання нової аудиторії, передають Патріоти України.

  • Петро Порошенко

За останній час п'ятий президент України Петро Порошенко значно скинув вагу, помітно помолодшав, а також кардинально змінив імідж. Особливо привертає увагу зміна стилю одягу Порошенка. Замість мішкуватих костюмів політик тепер носить трендові речі, які чудово йому пасують.

  • Володимир Зеленський

Відкриті джерела стверджують, що вага гаранта становить 63 кг за зросту 170 см, але ця інформація явно застаріла. За час президентства Володимир Олександрович дещо поправився, і це помітили в його відеозверненні під час карантину. До початку пандемії президент постійно робив пробіжки й публікував у мережі фото зі спортзалу.

  • Михайло Добкін

Михайло Добкін після отримання статусу легенди ютуба кілька разів намагався зробити "все по-новому". Так, минулого року колоритний політик вирішив кардинально змінити імідж. Навесні 2020 року він поголився налисо, залишивши бороду. Раніше в Добкіна було помітно лисину в потиличній частині голови.

  • Юлія Тимошенко

Одна з найвідоміших і найвпливовіших жінок-політиків в Україні останніми роками часто міняє зачіски. Свою знамениту косу вона давно розплела й почала ходити з розпущеним або зібраним у пучок волоссям. Так, у 2019 році леді Ю змінила теплий медовий відтінок волосся на більш холодний блонд. А торік політикиня омолодилася й почала носити кучері, знову ж повернувшись до теплого блонду. Новий образ Юлії Тимошенко доповнює стриманий, але водночас досить помітний макіяж і нові окуляри в круглій оправі чорного кольору.

  • Сергій Сивохо

51-річний ексрадник секретаря Ради національної безпеки і оборони Сергій Сивохо останнім часом скинув цілих 50 кілограмів через хворобу. У 2017-му Сергію, який важив 195 кілограмів, діагностували виразку шлунка. Після чотирьох місяців, проведених у лікарні, він почав активно скидати зайву вагу.

  • Володимир Гройсман

Колишній прем'єр-міністр України за півтора року скинув 20 кілограмів. Політик зайнявся своєю вагою після деяких проблем зі здоров'ям. Худнути Гройсман вирішив за допомогою спорту, але без дієт.

Справа не тільки у ЗСУ: Плетенчук пояснив, чому росіяни бояться зараз використовувати Кримський міст

вівторок, 7 травень 2024, 21:02

Росіяни не використовують у повному обсязі Кримський міст для військової логістики, адже бояться, що конструкція може не витримати через пошкодження. Про це заявив начальник Центру стратегічних комунікацій Сил оборони Півдня Дмитро Плетенчук у вівторок...

Необхідне й сучасне рішення: В Україні створили новий окремий рід військ

вівторок, 7 травень 2024, 20:29

Кабінет Міністрів підтримав проєкт указу президента України Володимира Зеленського, напрацьований Міноборони спільно з Генштабом, про створення окремого роду військ в ЗСУ – Сил безпілотних систем. Про це повідомив міністр оборони Рустем Умєров 7 травня...