"Часть населения там рассуждает, что хуже уже не будет": Азаров закликав армію Росії вдарити по Україні (відео)

Колишній прем'єр-міністр України Микола Азаров, який ховається останні роки в Росії, активно працює на російську пропагандистську машину. Виступаючи в ефірі YouTube-каналу "Соловйов LIVE", екс-чиновник, по суті, закликав війська Росії до вторгнення в Україну. Азаров заявив, що значна частина громадян України нібито чекає на напад російської окупаційної армії, передають Патріоти України.

"Настроение сейчас такое: значительная часть ждет, когда бы Путин напал. Это значительная часть населения. Естественно, они об этом не высказываются публично, но такое настроение есть. Значительная часть людей рассуждает так: хуже не будет", - заявив колишній прем'єр-міністр України.

За словами Азарова, у разі нападу Росії на Україну у чинних українських політичних еліт нібито почнеться паніка і вони "вивозитимуть родичів та активи за кордон". Варто зазначити, що днями у МЗС Великобританії з посиланням на дані розвідки повідомили про контакти російських спецслужб із низкою українських колишніх топ-політиків. Серед них виявився і Азаров.

Кілька російських регіонів атакували безпілотники: Пошкоджена енергетична інфраструктура

субота, 20 квітень 2024, 5:00

У Калузькій області РФ у ніч проти суботи, 20 квітня, внаслідок вибуху БПЛА була пошкоджена енергетична інфраструктура. Про це повідомляють росЗМІ із посиланням на губернатора області Владислава Шапшу . За його словами, в Малоярославецькому районі внас...

У Дніпрі знайшли тіло загиблого чоловіка, кількість жертв в області зросла, - очільник ОВА

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:53

Голова Дніпропетровської ОВА Сергій Лисак повідомив, що в Дніпрі знайшли тіло ще одного загиблого чоловіка. Таким чином кількість жертв російської атаки в області зросла до восьми, інформують Патріоти України. «Третій загиблий у Дніпрі. Рятувальники ви...