Частина міста залишилась без світла: Центр окупованого Донецька опинився під обстрілом (фото, відео)

Окупований Донецьк знову зазнав обстрілу ввечері 23 грудня, після чого в частині міста зникла електроенергія. Про це інформують місцеві пабліки, передають Патріоти України.

Під обстріл потрапив Київський район міста: зокрема, вулиці Таманського та Університетська. Зафіксовані прильоти в будівельний магазин, також пошкоджені інші будівлі та розтрощені автомобілі, про що свідчать опубліковані фото.

В Мережі також опублікований відеозапис, у якому – майже суцільна темрява. Автор відео повідомляє, що частина міста залишилася без електрики.

Зауважимо, від початку повномасштабного вторгнення РФ до України окупований від 2014 року Донецьк періодично обстрілюється, внаслідок чого є жертви та руйнування. Загарбники традиційно звинувачують в усьому ЗСУ. Однак характер обстрілів свідчить про те, що вони ведуться з окупованих росіянами територій. Експерти оцінюють, що таким чином загарбники можуть "мотивувати" місцевих жителів до війни.

П'ять років... і далі

понеділок, 20 травень 2024, 20:19

Я зрозумів, певне, навіщо Банкова через речників і пул телеграм-анонімок так підігріває тему легітимності Володимира Зеленського на посаді Президента України. Не лише, щоб звинуватити опонентів у «розхитуванні човна під час війни». Для звинувачення опо...

Підприємцю з Куп'янська винесли вирок за співпрацю з росіянами (фото)

понеділок, 20 травень 2024, 20:14

Червонозаводський районний суд Харкова виніс вирок власнику продуктової бази у місті Куп'янськ Сергію Ганусу. Чоловіка визнали винним і призначили йому покарання у вигляді трьох років ув'язнення, позбавлення права займатися господарською роботою на дес...