Частина українців ніколи не пробачить: Волкер розповів, що буде, якщо Зеленський поступиться Путіну

Спецпредставник Держдепартаменту США впевнений, що ідеальним рішенням проблеми миру на Донбасі були би миротворці ООН.

Курт Волкер. Фото: LIGA.net.

Якщо новообраний президент Володимир Зеленський відмовиться від частини територій Донбасу на користь Россії заради встановлення миру, ставлення українців до нього дуже швидко стане негативним. Про це спецпредставник Держдепартаменту США з питань України Курт Волкер розповів угорському виданню Valasz Online, передають Патріоти України.

"Зрозуміло, що ставлення до Зеленського зміниться дуже швидко, якщо він запропонує зробити це (віддати частину територій - ред.). По суті, він сказав зворотне, він сказав, що наполягатиме на повному відновленні суверенітету і територіальної цілісності України, і він підтримує відповідний процес. Інакше він дуже швидко налаштує людей проти себе", - вважає Волкер.
Він переконаний, що найкращим засобом досягнення прогресу в цьому питанні є відправлення на Донбас миротворчої місії ООН. Крім того, Україні необхідно продовжувати реформи, сказав він. Спецпредставник Держдепу висловив упевненість, що припинення війни на сході можливо і що Росія зможе забезпечити мир. Однак зробить це Росія чи ні, а потрібно допомагати Україні стати успішною і стійкою країною, підкреслив він.

У Кобзона будуть гості? У Запорізькій області підірвали "депутата"-єдинороса

вівторок, 16 квітень 2024, 17:30

На тимчасово окупованій території Запорізької області підірвали "депутата"-єдинороса, передають Патріоти України. Як повідомив гауляйтер Володимир Рогов у Telegram, 16 квітня у Мелітопольському районі на Запоріжжі підірвали "депутата" Акимівської окруж...

У Брянську вночі знеструмили військові об’єкти росіян: У ГУР розкрили подробиці

вівторок, 16 квітень 2024, 17:22

У ніч на 16 квітня в російському Брянську вдалося знеструмити декілька військових та промислових обʼєктів РФ, передають Патріоти України. Деталі: Зокрема, внаслідок знищення трансформатора на електропідстанції потужністю 110 кВт без електроживлення зал...