Часу не гають: Окупанти будують нові укріплення вздовж траси Маріуполь - Донецьк, - Андрющенко

Російські окупанти розпочали будівництво нових укріплень вздовж траси Маріуполь - Донецьк на ділянці, де дорога з села Гранітного з’єднується з трасою. Цей населений пункт має важливе логістичне значення для загарбників на фронті. Про це повідомив радник мера Маріуполя Петро Андрющенко, передають Патріоти України.

"Гранітне стає головною логістичною артерією при окупантах в забезпеченні ділянки фронту по точках Волноваха - Вугледар - Курахівський напрям - Донецьк завдяки автомобільному та залізничному мостам". - пояснив він.

За його словами, ці два мости "тотально" вирішують питання російської логістики з Ростова. "Намалювали для розуміння логістику та позначили ключовий міст. Може він зникне? Було б непогано. Це збільшить логістичне плече майже на 70 км та збільшить час до 10 годин проходження колони. Бонусом - все побачимо через Маріуполь", - додав Андрющенко.

Змінили акценти: Окупанти проводять розвідку боєм біля Часового Яру, активізувалися підрозділи "Шторм Z", - Тимочко

неділя, 23 червень 2024, 21:25

Російські війська активізувалися на фронті в Донецькій області, зокрема біля Часово Яру на Краматорському напрямку. У районі міста вони проводять атаки силами підрозділів "Шторм Z". Про це заявив військовослужбовець і голова Ради резервістів Сухопутних...

Китай може захопити Тайвань без жодного пострілу і має для цього кілька варіантів, - аналітики

неділя, 23 червень 2024, 21:12

Китай може захопити Тайвань без жодного пострілу і має для цього кілька варіантів. Про це йдеться в матеріалі вашингтонського Центру стратегічних і міжнародних досліджень (CSIS), передають Патріоти України. Аналітики нагадують, що останніми роками Кита...