Часи змінюються, а диктатори - ні: Путін наказав своїм генералам здобути хоч якусь перемогу в Україні до 7 травня

Очевидно, успішність "спецоперації" Путіна під загрозою, і сам президент усвідомлює це. Щоб хоч трохи "втримати лице", лідер Кремля вирішив дати нове завдання російським генералам. Про це повідомили в Управлінні стратегічних комунікацій ЗСУ, передають Патріоти України.

Він прагне, щоб ті здобули "хоч якусь перемогу" в Україні до 7 травня, бо 9 має влаштувати в Москві традиційний парад. Таке рішення Путін прийняв, найімовірніше, через те, що від початку вторгнення його війська не змогли утримати контроль над районами, де вели бої, й зазнали численних втрат.

Так, в Управлінні стратегічних комунікацій ЗСУ зауважили, що часи змінюються, а диктатори – ні. "У роки Другої світової Сталін ставив завдання звільняти міста до якоїсь дати: Київ – звільнити від нацистів до річниці "жовтневої революції", Берлін раніше західних союзників тощо. Результати поспіхів відомі – сотні тисяч безглуздо загиблих червоноармійців, яких використали як "гарматне м'ясо" заради виконання забаганок диктатора", – підкреслили у відомстві.

Десь таке завдання перед своїми генералами поставив зараз Путін – здобути хоч якусь перемогу в Україні до 7 травня. Річ у тім, що 9 травня парад, який він збирається провести у будь-якому випадку.

Тільки постає питання "які військові частини пройдуть по Красній площі і яка техніка проїде?". Оскільки українські захисники успішно розгромили чимало елітних підрозділів армії та військової техніки, які раніше брали участь в парадах РФ.


"Закони фізики, мабуть, це єдині закони, які працюють": Танкіст розповів, чи виправдали сподівання легендарні "Леопарди"

понеділок, 29 квітень 2024, 13:56

Рік тому Німеччина передала Україні свої легендарні танки. Танкіст, головний сержант роти Ігор Ігнатенко розповів, чи виправдали сподівання ці броньовані бойові машини. В ексклюзивному інтерв’ю Наталі Островській військовий відповів, чи змінили "Леопар...

Амбітний експеримент: В Україні на полі бою випробовують нові американські технології, - The New York Times

понеділок, 29 квітень 2024, 13:30

Війна в Україні, на думку багатьох американських посадовців, стала "випробувальним полігоном" для низки військових технологій, які швидко розвиваються. Про це йдеться у статті The New York Times, яку опублікували 23 квітня, передають Патріоти України. ...