"Че, б**дь, слабо думаєш, б**дь?": У РФ п'яний депутат Держдуми погрожував копам, які його зупинили (відео)

У суботу, 10 липня, п'яний російський депутат Держдуми від Пермського краю Олексій Бурнашов накинувся з матами і погрозами на співробітників дорожньо-патрульної служби. Його затримали, хоч він і продовжував крити нецензурною лексикою поліцейських вже будучи в наручниках. Відповідне відео опублікував Telegram-канал Ateo Breaking, передають Патріоти України.

Як повідомляє Telegram-канал LIFE SHOT інспектори зупинили Mercedes депутата Державної думи від партії "Єдина Росія" через пошкодження на бампері, і виявили п'яного водія за кермом. 48-річний Бурнашов відмовився від медобстеження, після чого вирішив втекти від поліції. Він вдарив одного зі співробітників ДПС по обличчю і зробив спробу втечі, проте його швидко скрутили і закували в наручники, склавши адмінпротокол.

Всі ці дії супроводжувалися бурхливим потоком всього словникового запасу російського депутата, разом з погрозами. "Хто ви такі на ** й? Йому треба три рази по *** лу дати г **** ну б ** ть. Я його ще раз зустріну - від **** у на ** й козла б ** ть. Че, б ** ть, слабо думаєш, б ** ть? Я і без наручників тебе від ***! ", - обурювався на відео Бурнашов.

На даний момент за фактом застосування насильства до співробітника поліції проводиться перевірка, а матеріали направлені в слідком РФ.

Зброя і гроші не допоможуть? У Німеччині заявили, що Україні треба мобілізувати 250 тисяч солдатів

вівторок, 23 квітень 2024, 9:59

Російські війська дійшли до населеного пункту Очеретине Покровського району Донецької області. Окрім допомоги та зброї, Україні необхідна екстрена мобілізація. Про це заявив військовий аналітик BILD Юліан Рьопке, передають Патріоти України. За його сл...

Генштаб ЗСУ відзвітував про втрати росіян станом на 23 квітня

вівторок, 23 квітень 2024, 9:48

Загальні бойові втрати противника з 24.02.22 по 23.04.24 орієнтовно склали: