Чеченців в Україні був аж один полк і більшість з них вже удобрює наш чорнозем, - Денисенко

Кремль активно погрожує Україні новими союзами. Мовляв, однією російською армією усе не завершиться й на наші землі прийдуть білоруські, чеченські та сирійські війська. Утім, радник міністра внутрішніх справ Вадим Денисенко в ефірі ТСН зазначив, що це не більше, ніж черговий міф Росії, передають Патріоти України.

Денисенко додав, що не варто переоцінювати роль сирійців у нашій війні, оскільки це ті люди, які за першої ж можливості шукатимуть шляхів втечі з поля бою у Євросоюз. Тиждень тому йшлося про 20 тисяч, зараз про 40 тисяч сирійців, але це така ж зараз міфологія, як і велика маса чеченців.

Доповнюючи цю думку, Денисенко зазначив, що до України ввійшов лише один полк чеченців і наразі усі вони "удобряють наш чорнозем". Водночас він зазначив, що найбільша проблема, яка на нас чекає – масова обробка строковиків, а не війська з-за кордону.

"Росія змушена створювати санітарну зону": Путін зробив цинічну заяву про плани щодо Харкова

п’ятниця, 17 травень 2024, 14:01

Російський диктатор Володимир Путін заявив, що Росія не має намірів окупувувати Харків. Заяву Путіна цитують росЗМІ, передають Патріоти України. «Планів щодо взяття Харкова у Росії на сьогоднішній день немає. Росія змушена створювати санітарну зону в с...

Хрящі й топінамбур: Як Сі Цзіньпін елегантно поставив Путіна на місце

п’ятниця, 17 травень 2024, 13:44

Російський диктатор Володимир Путін за результатами переговорів, що тривали 2,5 години, підписав зі своїм китайським колегою Сі Цзіньпіном 12 документів. Серед них є й угоди про постачання до Китаю російського топінамбуру та субпродуктів із яловичини, ...